• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı dır ?

Mavis96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
82
23
38
28
Slm kızlar,
Adetime 9 gün var ama bu akşamdan beri sanki adet olucakmışım gibi bacak ayak sancılarım var.
Ve rahimde arada bi bicak saplantısı ve baskı var.
Sol yumurtalıkta da bazen sancı oluyor.
Acaba gebelik olabilir mi ?

Slm kızlar,
Adetime 9 gün var ama bu akşamdan beri sanki adet olucakmışım gibi bacak ayak sancılarım var.
banada böyle çok belirti oluyor hemde her ay ama sonuç hep negatif 💁

Gittik erken menapoz teşhisi koydu çok bekletme dedi olmazsa tüp bebek yapalım dedi ama her am hamile kalabilirsin dedi yaşım 24
yaa erken menapoz neyden olurmuşki 24 yaşında, bunun için kürler vardı kullananlara iyi gelmişti diye hatırlıyorum. tüp bebekmi düşünüyorsunuz inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız 🙏

Bilmiyorum ki cnm doktorum bile şaşırdı bu yaşta.
Tüp bebeğe insallah gerek kalmaz o yüzden kürler deniyoruz zaten. İnsallah canım🙏🏼

Hamilelik belirtileri adet belirtileriyle bire bir aynı oldu bende.. eğer erken döllenme olduysa hamile olmanı mümkün.

Ay lütfen kendinize gelin ya daha 9 gün varmış adetine belirtiler başlamış daha hamileyseniz dahi bunu hissetmeniz mümkün değil daha döllenme böle gerçekleşmedi şuanda :) bu söylediğiniz zaten malesef hamilelik belirtisi değil bildiğiniz enfeksiyon belirtisi yada yumurtlama dönemine girdin onun belirtisi zannettiginiz gibi olmuyor hamilelik belirtilerini 2. Aydan itibaren hissetmeye başlıyorsunuz miğde bulantilariniz 6. 7. Haftadan itibaren olabiliyor yani bu demek oluyor ki adetinden günler günler haftalar sonra :) adetine 9 gün varken bunu anlaman da mümkün degl hamilelik belirtisi yaşamanda

Slm kızlar,
İnşallah vardır bnde çok istiyorum bn 5 yıl önce iki hamilelik yaşadım ve düşük yaptım eşimde ondan sonra yurt dışına çıktı ve beş yıl sonra geldi iki aylığına geldi ve eşimden sonra şiddetli adet geçirdim ama şimdi 12 günüm var adet olmama kasıklarımda ağrı var bide vajinalımın tam yukarısında ağrı var küçük göbeğim bel ağrım çok göğüslerimde hafif ağrı var var ve şişkinlik çok az bulanrım çok yok ara sıra var ve bn adetimin üçün cü günü ilişkiye girdim hamile ola bilirmiyim yaşayan varmı

Back