Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada böyle çok belirti oluyor hemde her ay ama sonuç hep negatifSlm kızlar,
Adetime 9 gün var ama bu akşamdan beri sanki adet olucakmışım gibi bacak ayak sancılarım var.
Ve rahimde arada bi bicak saplantısı ve baskı var.
Sol yumurtalıkta da bazen sancı oluyor.
Acaba gebelik olabilir mi ?
banada böyle çok belirti oluyor hemde her ay ama sonuç hep negatif![]()
ne kadar zamandır istiyorsunuz
4aydırne kadar zamandır istiyorsunuz
daha yenisiniz doktora gittinizmi? ne kadar erkengiderseniz o kadar iyi olur4aydır
Gittik erken menapoz teşhisi koydu çok bekletme dedi olmazsa tüp bebek yapalım dedi ama her am hamile kalabilirsin dedi yaşım 24daha yenisiniz doktora gittinizmi? ne kadar erkengiderseniz o kadar iyi olur
yaa erken menapoz neyden olurmuşki 24 yaşında, bunun için kürler vardı kullananlara iyi gelmişti diye hatırlıyorum. tüp bebekmi düşünüyorsunuz inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınızGittik erken menapoz teşhisi koydu çok bekletme dedi olmazsa tüp bebek yapalım dedi ama her am hamile kalabilirsin dedi yaşım 24
İnşallah canım bakalım artıkHamilelik belirtileri adet belirtileriyle bire bir aynı oldu bende.. eğer erken döllenme olduysa hamile olmanı mümkün.
Bilmiyorum ki cnm doktorum bile şaşırdı bu yaşta.
Tüp bebeğe insallah gerek kalmaz o yüzden kürler deniyoruz zaten. İnsallah canım![]()
1 buçuk senedir istiyorum, gebeysen haber verirsin bende merak ettim canımuguurbocegii peki sen nezamandır istiyorsun cnm?
Siz doktora hiç gittiniz mi kaç yaşindasın cnm ?1 buçuk senedir istiyorum, gebeysen haber verirsin bende merak ettim canım
gittim bir sorun çıkmadı ama birde hsg çekincem bu ay bende 24 yasindayim canmSiz doktora hiç gittiniz mi kaç yaşindasın cnm ?
İnsallah iyi haberler alırız ikimiz canım
Olur inşallah canım ümidimizi kaybetmeyelimgittim bir sorun çıkmadı ama birde hsg çekincem bu ay bende 24 yasindayim canm
İnşallah vardır bnde çok istiyorum bn 5 yıl önce iki hamilelik yaşadım ve düşük yaptım eşimde ondan sonra yurt dışına çıktı ve beş yıl sonra geldi iki aylığına geldi ve eşimden sonra şiddetli adet geçirdim ama şimdi 12 günüm var adet olmama kasıklarımda ağrı var bide vajinalımın tam yukarısında ağrı var küçük göbeğim bel ağrım çok göğüslerimde hafif ağrı var var ve şişkinlik çok az bulanrım çok yok ara sıra var ve bn adetimin üçün cü günü ilişkiye girdim hamile ola bilirmiyim yaşayan varmıSlm kızlar,
Adetime 9 gün var ama bu akşamdan beri sanki adet olucakmışım gibi bacak ayak sancılarım var.
Ve rahimde arada bi bicak saplantısı ve baskı var.
Sol yumurtalıkta da bazen sancı oluyor.
Acaba gebelik olabilir mi ?