Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gebelik var mı
- Konu Sahibi aleynaayb
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
- 53
var hayırlı olsunmerhaba adetim gecikti test yaptım silik çizgi çıktı ilk kez test yqptım sizce var mi gebelik
polikistik over liyim 2 yıldır evliyim hiç korunmadık olmuyot oyüzden ümitlenmek istemiyorum ama korkuyorumvar hayırlı olsun
- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
- 53
olmuş canım kan ver bi yerde. beta hcg baktırpolikistik over liyim 2 yıldır evliyim hiç korunmadık olmuyot oyüzden ümitlenmek istemiyorum ama korkuyorum
çok teşekkür ederim kalbinizden öpüyorum İnşaah olur bebeğimolmuş canım kan ver bi yerde. beta hcg baktır
- 29 Nisan 2021
- 171
- 80
- 18
- 33
Pozitif tebriklermerhaba adetim gecikti test yaptım silik çizgi çıktı ilk kez test yqptım sizce var mi gebelik
- 31 Temmuz 2019
- 129
- 197
- 103
- 32
- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 53
- 29
Belki testi yaptığınız saatle alakalıdır ben ilk kaset testinizdeki ikinci çizgiyi kurutma çizgisine pek benzetemedim.. istiyorsanız içiniz rahat etsin kan verinbugün certain gebelik testi yaptım ve dirrk negatif çıktı
muhtemelen pozitif, kan vermeye ne zmaan gideceksiniiizmerhaba adetim gecikti test yaptım silik çizgi çıktı ilk kez test yqptım sizce var mi gebelik
- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 43
- 29
Bugüm yenilednz mi testipazartesiye adet olmazsam veririm inşallah. inşallah hamileyimdir ya çok istiyordum çok üzüldüm.
- 27 Mart 2021
- 75
- 52
- 18
- 36
Merhaba sizi umutlandırmak istemem fakat benimde testlerim negatif cıktı üstünede birde adet oldum neredeyse imkansızdı o ay hamile olmam fakat hastaneye baska birşey için gittim 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim içinizi karartmayın lütfen bu testlerede inanmayın en doğrusu kan vermek olacaktır. Allah herkese doğru vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
ben cuma günü kan testi yaptırdım referans değeri 0-5 yazıyor sonuçtada 18.8. yazıyor adet oldum oyüzden gitmedim pazartesi almaya e nabızdan baktım negatif dimiMerhaba sizi umutlandırmak istemem fakat benimde testlerim negatif cıktı üstünede birde adet oldum neredeyse imkansızdı o ay hamile olmam fakat hastaneye baska birşey için gittim 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim içinizi karartmayın lütfen bu testlerede inanmayın en doğrusu kan vermek olacaktır. Allah herkese doğru vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
- 17 Ocak 2018
- 869
- 423
- 103
Ama sonuca göre hamilesin bence git adet olduysan düşük yapmış olabilirsin de olmayabilirsindeben cuma günü kan testi yaptırdım referans değeri 0-5 yazıyor sonuçtada 18.8. yazıyor adet oldum oyüzden gitmedim pazartesi almaya e nabızdan baktım negatif dimi
- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
18.8 işte sonucun hamilesin. 5den buyuk hamilelik var diyor. Adet ustune gormedir belki de yada kimyasal gebelik. Ama ne olursa olsun bir hamilelik oluşduben cuma günü kan testi yaptırdım referans değeri 0-5 yazıyor sonuçtada 18.8. yazıyor adet oldum oyüzden gitmedim pazartesi almaya e nabızdan baktım negatif dimi
çok yoğun adet oluyorum referans değeri ne oluyor peki anlamadım ki foto atayım18.8 işte sonucun hamilesin. 5den buyuk hamilelik var diyor. Adet ustune gormedir belki de yada kimyasal gebelik. Ama ne olursa olsun bir hamilelik oluşdu
Eklentiler
- 7 Mart 2021
- 900
- 164
- 53
- 33
Kan verdin mi canmhayır yenilemedim ilk test zaten silik çıkmıştı dün yaptiğimda direk negatif zaten gebelik belirtimde yok ki hiç