• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik var mı

aleynaayb

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
32
4
16
merhaba adetim gecikti test yaptım silik çizgi çıktı ilk kez test yqptım sizce var mi gebelik

Eklentiler

• IMG_20210805_114902.jpg
    IMG_20210805_114902.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 239
Bence var kan verin bizede haber verin sevinelim insallah. Rabbim banada olmayanlara da nasip etsin inşallah

Pozitif bence ben ilk gebeligimi daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌺

hayır yenilemedim ilk test zaten silik çıkmıştı dün yaptiğimda direk negatif zaten gebelik belirtimde yok ki hiç

Merhaba sizi umutlandırmak istemem fakat benimde testlerim negatif cıktı üstünede birde adet oldum neredeyse imkansızdı o ay hamile olmam fakat hastaneye baska birşey için gittim 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim içinizi karartmayın lütfen bu testlerede inanmayın en doğrusu kan vermek olacaktır. Allah herkese doğru vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin 🌸

Merhaba sizi umutlandırmak istemem fakat benimde testlerim negatif cıktı üstünede birde adet oldum neredeyse imkansızdı o ay hamile olmam fakat hastaneye baska birşey için gittim 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim içinizi karartmayın lütfen bu testlerede inanmayın en doğrusu kan vermek olacaktır. Allah herkese doğru vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin 🌸
ben cuma günü kan testi yaptırdım referans değeri 0-5 yazıyor sonuçtada 18.8. yazıyor adet oldum oyüzden gitmedim pazartesi almaya e nabızdan baktım negatif dimi

ben cuma günü kan testi yaptırdım referans değeri 0-5 yazıyor sonuçtada 18.8. yazıyor adet oldum oyüzden gitmedim pazartesi almaya e nabızdan baktım negatif dimi
Ama sonuca göre hamilesin bence git adet olduysan düşük yapmış olabilirsin de olmayabilirsinde

18.8 işte sonucun hamilesin. 5den buyuk hamilelik var diyor. Adet ustune gormedir belki de yada kimyasal gebelik. Ama ne olursa olsun bir hamilelik oluşdu

18.8 işte sonucun hamilesin. 5den buyuk hamilelik var diyor. Adet ustune gormedir belki de yada kimyasal gebelik. Ama ne olursa olsun bir hamilelik oluşdu
çok yoğun adet oluyorum referans değeri ne oluyor peki anlamadım ki foto atayım 🥺

Eklentiler

• IMG_20210810_204108.jpg
    IMG_20210810_204108.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 115
Back