Merhaba, reglime 4 gün var ve erken gebelik testi uyguladığımda silik çizgi oluştu, regl belirtilerinden aşırı farklı belirtilerim olmadı sadece regle 10 gün kala göğüslerimde böyle iğne batması gibi sızılar oluştu tabi hassasiyet var ama reglde olduğu gibi, onun dışında az az regl sancım var sanki olacak gibi, sadece onunla alakası var mu yorgunluktan mıdır belim çok hassas az bir iş bile yapmış olsam saatlerce yapmış gibi belimde hassasiyet var. Kısacası testin hatalı çıkma ihtimali var mı gebelik var mıdır.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik var mı acaba
- Konu Sahibi tugbaasaf
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamilelik 2022
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Temmuz 2013
- 12.848
- 52.671
- 798
Teşekkür ederim, iki gün bekleyip gitmeyi planlıyorum az çok daha netleşmesi içinPozitif görünüyor. Kan testi yaptırın isterseniz.
- 25 Temmuz 2013
- 12.848
- 52.671
- 798
Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla ilerlesin.Teşekkür ederim, iki gün bekleyip gitmeyi planlıyorum az çok daha netleşmesi için
- 7 Ekim 2022
- 270
- 66
- 18
- 29
İyi akşamlar büyük ihtimalle gebesin canım ama sen yine reglini bekle 3 gün vs bir geçsin sonra betahcg verMerhaba, reglime 4 gün var ve erken gebelik testi uyguladığımda silik çizgi oluştu, regl belirtilerinden aşırı farklı belirtilerim olmadı sadece regle 10 gün kala göğüslerimde böyle iğne batması gibi sızılar oluştu tabi hassasiyet var ama reglde olduğu gibi, onun dışında az az regl sancım var sanki olacak gibi, sadece onunla alakası var mu yorgunluktan mıdır belim çok hassas az bir iş bile yapmış olsam saatlerce yapmış gibi belimde hassasiyet var. Kısacası testin hatalı çıkma ihtimali var mı gebelik var mıdır.
Doğru diyorsunuz çünkü şimdi bile gitsem daha kesinin oluşması falan bayağı var açıkcası insan netleşene kadar çok ümitlenmek istemiyorİyi akşamlar büyük ihtimalle gebesin canım ama sen yine reglini bekle 3 gün vs bir geçsin sonra betahcg ver
Teşekkür ederim cevabınız içinİyi akşamlar büyük ihtimalle gebesin canım ama sen yine reglini bekle 3 gün vs bir geçsin sonra betahcg ver
- 7 Ekim 2022
- 270
- 66
- 18
- 29
Kesinlikle geçince baktırDoğru diyorsunuz çünkü şimdi bile gitsem daha kesinin oluşması falan bayağı var açıkcası insan netleşene kadar çok ümitlenmek istemiyor
sonucunuz ne oldu acabaMerhaba, reglime 4 gün var ve erken gebelik testi uyguladığımda silik çizgi oluştu, regl belirtilerinden aşırı farklı belirtilerim olmadı sadece regle 10 gün kala göğüslerimde böyle iğne batması gibi sızılar oluştu tabi hassasiyet var ama reglde olduğu gibi, onun dışında az az regl sancım var sanki olacak gibi, sadece onunla alakası var mu yorgunluktan mıdır belim çok hassas az bir iş bile yapmış olsam saatlerce yapmış gibi belimde hassasiyet var. Kısacası testin hatalı çıkma ihtimali var mı gebelik var mıdır.
Merhaba, sonucun regle bir gün beta değerim 167 çıktı, bir gün geçince doktora gittim yaptığı teste 412 çıktı, kese şu am için olumsuz çünkü 3+3 görünüyorum. tabi kan değerlerimde tsh yüksek çıkmış dahiliyeye yönlendirdi tsh düşürmek için ilaç tedavisine başlayacak inşallah düzelir ve bebeğe sıkıntı olmazsonucunuz ne oldu acaba
cok uzuldum gercekten dualarim sizinle rabbim saglikla kavuştursun insallahMerhaba, sonucun regle bir gün beta değerim 167 çıktı, bir gün geçince doktora gittim yaptığı teste 412 çıktı, kese şu am için olumsuz çünkü 3+3 görünüyorum. tabi kan değerlerimde tsh yüksek çıkmış dahiliyeye yönlendirdi tsh düşürmek için ilaç tedavisine başlayacak inşallah düzelir ve bebeğe sıkıntı olmaz
benim en belirgin olan belirtim göğüslerde oluşan hassasiyet ama farklı bir hassasiyet oluyor normalde her regl döneminde oluyordu fakat bu defa biraz daha sızı şeklinde olmuştu. birde damarlar belirginleşiyor kesinlikle, onun dışında ekstra bir belirtim yoktu bir taraftanda regl olacağım gibi sancım vardı, sizin reglinize kaç gün varAdet belirtisinden farklı bir belirtim yok
Herkese merhaba
4,5 yıllık evliyiz ve bu ay ilk defa değerlendirdik
Böyle oluncada insan her tuhaflığı belirti zannediyo
Bu zamana kadar çok afedersiniz akıntısız bir süreç geçirmedim hiç ama bu ay yumurtlama dönemi dışında hiç akıntım gelmedi bugün regli günüm kuruluk , göğüslerime hatta bir kere tüm vücuduma yayılan sanki bi iğne batıyomuş gibi garip bi hassasiyet ve idrarda koyuluk ve koku var Aşırı merak ediyorum test yaptırmakta istiyorum ama bi iki gün bekle üzülme diyorum kendi kendime günlerdir topiklerde gezmekten gözlerim şaşı oldu akıntısı olmadığını söyleyen kimi okuduysam hepsi hamileyim yazmış sonrasında
çok uzun yazdım ama iyi geldi şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz için Umarım bekleyenlere sağlıklı evlatlar nasip olur ,hamiş olan arkadaşlarada güzel rahat bir. Hamilelik geçirerek evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum
Bu zamana kadar çok afedersiniz akıntısız bir süreç geçirmedim hiç ama bu ay yumurtlama dönemi dışında hiç akıntım gelmedi bugün regli günüm kuruluk , göğüslerime hatta bir kere tüm vücuduma yayılan sanki bi iğne batıyomuş gibi garip bi hassasiyet ve idrarda koyuluk ve koku var Aşırı merak ediyorum test yaptırmakta istiyorum ama bi iki gün bekle üzülme diyorum kendi kendime günlerdir topiklerde gezmekten gözlerim şaşı oldu akıntısı olmadığını söyleyen kimi okuduysam hepsi hamileyim yazmış sonrasında
çok uzun yazdım ama iyi geldi şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz için Umarım bekleyenlere sağlıklı evlatlar nasip olur ,hamiş olan arkadaşlarada güzel rahat bir. Hamilelik geçirerek evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum
8 ocakti ama hep geçer bazen 39 günde bir oluyorum o yüzden şu anda ayın on altisini bekliyorum belim kasıklarım felan ağrıyor göğüs hasasiyeti de adetteki gibi ağrı yok ama büyüme varbenim en belirgin olan belirtim göğüslerde oluşan hassasiyet ama farklı bir hassasiyet oluyor normalde her regl döneminde oluyordu fakat bu defa biraz daha sızı şeklinde olmuştu. birde damarlar belirginleşiyor kesinlikle, onun dışında ekstra bir belirtim yoktu bir taraftanda regl olacağım gibi sancım vardı, sizin reglinize kaç gün var
8 ocakti ama hep geçer bazen 39 günde bir oluyorum o yüzden şu anda ayın on altisini bekliyorum belim kasıklarım felan ağrıyor göğüs hasasiyeti de adetteki gibi ağrı yok ama büyüme var gibi pek anlayamıyorum
haftaya olmadı erken gebelik testlerinden alıp bakarsınız beklemekten daha kolay en azından, bekleme işi çok zor Allah sabır versin inşallah gönülünüze göre olur Allahım aratmasın kimsenin kucağı boş kalmasın,8 ocakti ama hep geçer bazen 39 günde bir oluyorum o yüzden şu anda ayın on altisini bekliyorum belim kasıklarım felan ağrıyor göğüs hasasiyeti de adetteki gibi ağrı yok ama büyüme var
- 21 Şubat 2022
- 1.776
- 2.765
- 63
Benim de aksine oldukça akıntım oldu ama yerleşme kanaması tarzı bir şey yaşamadımHerkese merhaba