Gebelik tüpte buyüyor acil yardim

mnmn0811

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
45
7
1
25
Kizlar gebeyim kahverengi akintim vardi 1 aylik 2 gun önce beta 1819 cikti 2 gun sonra tekrar kan verdim 3700 oldu ama kese görünmedi alttan bakilinca tüpe yapışik oldiğu anlaşıldi ama beta guzel yükseliyor sag tarafta hafif sanci var yatis verdiler cok korkuyorum sizin basiniza geldimi nolur yazin

Lütfen kimse Yok mu
Yokmu

iğneyle gebelik sonlandırılmaya çalışılacak. eğer sonlanmazsa operasyonla alınacak ve bir ihtimal yapışık olduğu tüp de alınacak.

gebeliğin bu sekilde işerlemesi iç kanama riski oluşturuyor bu yüzden de sizi gözlem altında tutmaları gerekiyor. en yakın zamanda sonlanması gerekiyor geneliğin.

iğne yapıp beta değerinizin düşmesi beklenecek

Kurtarilma ihtimali yokmu

yumurtalarınız hasar almaması açısından büyük ihtimal iğneyle sonlandırma yapabilirler her ihtimale karşı yatış vermeleri takip edeceklerdir geç kalınmaması açısından en doğrusunu yapmışlar yoksa tüpünüzü kaybetme gibi bir durumda olabilirdi inşallah en ağrısız şekilde atlatırsınız

Hiçmi kurtarılmaz

Kese henuz belli değil ama düşme ihtimali falan yokmudur ve cok iyi artiyor betam

malesef yok tüpe yerleştiği için ilerlerse sizin hayatınızı riske atar. olması gerektiği gibi rahme yerleşmesi gerekirdi sağlıklı ilerlemesi için.

bazı durumlarda gebelik kendiliğinden sonlanıyor zaten sağlıksız olduğu için. ama sizin gibi değer yükselmeye devam ettiği durumlarda size uygulanan tedavi uygulanmak zorunda.

inşallah ipneler beklenen etkiyi yapar ve tüpünüz hasar görmeden bu süreci atlatırsınız. yasadığınız durum da dış gebelik olarak adlandırılıyor. internette veya burada araştırıp bakabilirsiniz. çok geçmiş olsun

Kese henuz belli değil ama düşme ihtimali falan yokmudur ve cok iyi artiyor betam
tüpde yerleştiği için sizin hayatınızı bile tehlikeye sokuyor endeşenizi üzüntünüzü anlayabiliyorum ama bir sonraki gebeliğinizi daha sağlıklı yaşarsınız şuan önemli olan tüpünüzü kurtarmak tüpden düşmesi çok zor bir ihtimal

tüpde geliştiği için beta dış gebelik deniliyor buna şok hızlı artması normal şuan ki durumunuz nedir

Merhaba bende dış gebelik geçirdim ve 1 hafta önce ameliyat oldum. Dış gebelik sağlıkla sonuçlanmıyor maalesef benim betam çok güzel artıyordu bebekte büyüyordu ama tüpteydi iğne vuruldum betam düştü ama bebek inatla büyüyordu bu sebeple ameliyat oldum ve sağ tüpüm alındı. Sizin beta değeriniz daha düşük umarım iğnenin faydasını görürsünüz. Şuan kendi sağlığınıza odaklanın sadece .

Merhaba bende iğne vuruldum şuan bekliyorum ne kadar uğraştınız acaba sizlerede çok geçmiş olsun

İğne vuruldum bekliyorum ara ara sancim geliyor
İnşallah sıkıntısız sorunsuz atlatıp bir sonraki gebeliğinizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız bu durum sizin için bir sınav sakın isyan yada kötü düşünmeyin Allah yardımcınız olsun ...

İğne vuruldum bekliyorum ara ara sancim geliyor
Merhaba, geçmiş olsun. Kan takibiyle değerinizin düşüş miktarına bakacaklar. 4 -7. Günler arası fark %15ten az ise ikinci dozu vururlar. Fark %15ten fazla ise tedavi başarılı demek, taburcu olur değeriniz tamamen düşene kadar haftada bir kan verirsiniz.

Ben ikinci dozdan sonra taburcu oldum, şimdi kandan takip yapılıyor. Kanamam hiç bitmedi, arada sancı da yaşıyorum ama bu süreçte normal dedi doktor

Merhaba bende iğne vuruldum şuan bekliyorum ne kadar uğraştınız acaba sizlerede çok geçmiş olsun
1 hafta hastanede yattım değerim düştü ama bebek büyüdü ve kalp atışı oluştu iğneye rağmen bu yüzden geçen hafta ameliyat oldum. Haftaya betam sıfırlanır yüksek ihtimal ve bu süreç benim için kapanır inşallah

Kaçti degeriniz iğne vurulurken

Sizinde bebek tüptemiydi acaba birde değeriniz kaçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…