YokmuKizlar gebeyim kahverengi akintim vardi 1 aylik 2 gun önce beta 1819 cikti 2 gun sonra tekrar kan verdim 3700 oldu ama kese görünmedi alttan bakilinca tüpe yapışik oldiğu anlaşıldi ama beta guzel yükseliyor sag tarafta hafif sanci var yatis verdiler cok korkuyorum sizin basiniza geldimi nolur yazin
Kurtarilma ihtimali yokmuiğneyle gebelik sonlandırılmaya çalışılacak. eğer sonlanmazsa operasyonla alınacak ve bir ihtimal yapışık olduğu tüp de alınacak.
gebeliğin bu sekilde işerlemesi iç kanama riski oluşturuyor bu yüzden de sizi gözlem altında tutmaları gerekiyor. en yakın zamanda sonlanması gerekiyor geneliğin.
iğne yapıp beta değerinizin düşmesi beklenecek
yumurtalarınız hasar almaması açısından büyük ihtimal iğneyle sonlandırma yapabilirler her ihtimale karşı yatış vermeleri takip edeceklerdir geç kalınmaması açısından en doğrusunu yapmışlar yoksa tüpünüzü kaybetme gibi bir durumda olabilirdi inşallah en ağrısız şekilde atlatırsınızKizlar gebeyim kahverengi akintim vardi 1 aylik 2 gun önce beta 1819 cikti 2 gun sonra tekrar kan verdim 3700 oldu ama kese görünmedi alttan bakilinca tüpe yapışik oldiğu anlaşıldi ama beta guzel yükseliyor sag tarafta hafif sanci var yatis verdiler cok korkuyorum sizin basiniza geldimi nolur yazin
Kurtarilma ihtimali yokmu
Hiçmi kurtarılmazyumurtalarınız hasar almaması açısından büyük ihtimal iğneyle sonlandırma yapabilirler her ihtimale karşı yatış vermeleri takip edeceklerdir geç kalınmaması açısından en doğrusunu yapmışlar yoksa tüpünüzü kaybetme gibi bir durumda olabilirdi inşallah en ağrısız şekilde atlatırsınız
Kese henuz belli değil ama düşme ihtimali falan yokmudur ve cok iyi artiyor betamyumurtalarınız hasar almaması açısından büyük ihtimal iğneyle sonlandırma yapabilirler her ihtimale karşı yatış vermeleri takip edeceklerdir geç kalınmaması açısından en doğrusunu yapmışlar yoksa tüpünüzü kaybetme gibi bir durumda olabilirdi inşallah en ağrısız şekilde atlatırsınız
malesef yokKurtarilma ihtimali yokmu
tüpde yerleştiği için sizin hayatınızı bile tehlikeye sokuyor endeşenizi üzüntünüzü anlayabiliyorum ama bir sonraki gebeliğinizi daha sağlıklı yaşarsınız şuan önemli olan tüpünüzü kurtarmak tüpden düşmesi çok zor bir ihtimalKese henuz belli değil ama düşme ihtimali falan yokmudur ve cok iyi artiyor betam
Merhaba bende dış gebelik geçirdim ve 1 hafta önce ameliyat oldum. Dış gebelik sağlıkla sonuçlanmıyor maalesef benim betam çok güzel artıyordu bebekte büyüyordu ama tüpteydi iğne vuruldum betam düştü ama bebek inatla büyüyordu bu sebeple ameliyat oldum ve sağ tüpüm alındı. Sizin beta değeriniz daha düşük umarım iğnenin faydasını görürsünüz. Şuan kendi sağlığınıza odaklanın sadece .Kizlar gebeyim kahverengi akintim vardi 1 aylik 2 gun önce beta 1819 cikti 2 gun sonra tekrar kan verdim 3700 oldu ama kese görünmedi alttan bakilinca tüpe yapışik oldiğu anlaşıldi ama beta guzel yükseliyor sag tarafta hafif sanci var yatis verdiler cok korkuyorum sizin basiniza geldimi nolur yazin
Merhaba bende iğne vuruldum şuan bekliyorum ne kadar uğraştınız acaba sizlerede çok geçmiş olsunMerhaba bende dış gebelik geçirdim ve 1 hafta önce ameliyat oldum. Dış gebelik sağlıkla sonuçlanmıyor maalesef benim betam çok güzel artıyordu bebekte büyüyordu ama tüpteydi iğne vuruldum betam düştü ama bebek inatla büyüyordu bu sebeple ameliyat oldum ve sağ tüpüm alındı. Sizin beta değeriniz daha düşük umarım iğnenin faydasını görürsünüz. Şuan kendi sağlığınıza odaklanın sadece .
İğne vuruldum bekliyorum ara ara sancim geliyortüpde geliştiği için beta dış gebelik deniliyor buna şok hızlı artması normal şuan ki durumunuz nedir
İnşallah sıkıntısız sorunsuz atlatıp bir sonraki gebeliğinizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız bu durum sizin için bir sınav sakın isyan yada kötü düşünmeyin Allah yardımcınız olsun ...İğne vuruldum bekliyorum ara ara sancim geliyor
Merhaba, geçmiş olsun. Kan takibiyle değerinizin düşüş miktarına bakacaklar. 4 -7. Günler arası fark %15ten az ise ikinci dozu vururlar. Fark %15ten fazla ise tedavi başarılı demek, taburcu olur değeriniz tamamen düşene kadar haftada bir kan verirsiniz.İğne vuruldum bekliyorum ara ara sancim geliyor
1 hafta hastanede yattım değerim düştü ama bebek büyüdü ve kalp atışı oluştu iğneye rağmen bu yüzden geçen hafta ameliyat oldum. Haftaya betam sıfırlanır yüksek ihtimal ve bu süreç benim için kapanır inşallahMerhaba bende iğne vuruldum şuan bekliyorum ne kadar uğraştınız acaba sizlerede çok geçmiş olsun
Kaçti degeriniz iğne vurulurkenMerhaba, geçmiş olsun. Kan takibiyle değerinizin düşüş miktarına bakacaklar. 4 -7. Günler arası fark %15ten az ise ikinci dozu vururlar. Fark %15ten fazla ise tedavi başarılı demek, taburcu olur değeriniz tamamen düşene kadar haftada bir kan verirsiniz.
Ben ikinci dozdan sonra taburcu oldum, şimdi kandan takip yapılıyor. Kanamam hiç bitmedi, arada sancı da yaşıyorum ama bu süreçte normal dedi doktor
Sizinde bebek tüptemiydi acaba birde değeriniz kaçti1 hafta hastanede yattım değerim düştü ama bebek büyüdü ve kalp atışı oluştu iğneye rağmen bu yüzden geçen hafta ameliyat oldum. Haftaya betam sıfırlanır yüksek ihtimal ve bu süreç benim için kapanır inşallah
1800ü görmüştüm en yüksek, ertesi gün 1500 iken ilk dozu vuruldum. 6 gün sonra İkinci dozu vurulurken 1600dü.Kaçti degeriniz iğne vurulurken
Evet tüpteydi iğne vurduğum zaman 9 bindiSizinde bebek tüptemiydi acaba birde değeriniz kaçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?