• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testlerimi yorumlar misiniz?

Sebepsizcekapattim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
225
131
23
Merhabalar 24 mayistan berri 2 gun arayla innovita erken gebelik testi yapiyorum en alttaki testim 28 mayis bugun sabah yaptim 2 dakka icinde sonuclarim bu sekilde cikti sat(son adet tarihi) 4 mayis bat (beklenen adet tarihi) 1 haziran
Adet gunume daha 4 gun var sizce hamilelik var mi?
20230528_165347.jpg

Merhabalar 24 mayistan berri 2 gun arayla innovita erken gebelik testi yapiyorum en alttaki testim 28 mayis bugun sabah yaptim 2 dakka icinde sonuclarim bu sekilde cikti sat(son adet tarihi) 4 mayis bat (beklenen adet tarihi) 1 haziran
Eki Görüntüle 3253850
Canım meraba önceki mesajlarını okudumda bende de çikolata kisti var bu geneliğin doğal yolla mı oldu iki defa aşılama yaptım tutmadı malesef sebepsiz şekilde

Canım meraba önceki mesajlarını okudumda bende de çikolata kisti var bu geneliğin doğal yolla mı oldu iki defa aşılama yaptım tutmadı malesef sebepsiz şekilde
Ay tup bebege hazirlaniyorduk bu ay 3 ay önce 2. Asilamayi oldum tutmadi simdi de test yaptim silik cizgi var adetimin geçmesini bekliyorum aynen dogal yolla oldu bizde saskinim hersey netlessin oyle bilgi vereyim olur mu

Ay tup bebege hazirlaniyorduk bu ay 3 ay önce 2. Asilamayi oldum tutmadi simdi de test yaptim silik cizgi var adetimin geçmesini bekliyorum aynen dogal yolla oldu bizde saskinim hersey netlessin oyle bilgi vereyim olur mu
Ya maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah kan verdin mi değerin nasıl çıktı

Eki Görüntüle 3253850
Hamilelik var hayirli olsun
İlk 10 dk ciktiysa teste hamilesin
Ben adete 5 gun kala ogrendim canim

Hamilelik var hayirli olsun
İlk 10 dk ciktiysa teste hamilesin
Ben adete 5 gun kala ogrendim canim
Ayy cok korkuyorum yaa kan vermeye 1 dk icinde cikti adetimin gecmesini bekliyorum hamileyseniz bana da dua edin yaa size de hayırlı uğurlu olsun rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin 6 ay once bir gebeligim oldu dis gebelikle sonuclandi 5 bucuk haftalikken kaybettim teste de guvenemiyorum

Ayy cok korkuyorum yaa kan vermeye 1 dk icinde cikti adetimin gecmesini bekliyorum hamileyseniz bana da dua edin yaa size de hayırlı uğurlu olsun rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin 6 ay once bir gebeligim oldu dis gebelikle sonuclandi 5 bucuk haftalikken kaybettim teste de guvenemiyorum
Allah gonlune gore versin canim
Bi dkda ciktiysa hamilesiniz insallah bu sefer bebegini kucagina almak nasip olur
Kotu duşunmeyin stres yapmayin

Kızlar reglime 3 gün var testi dün yaptım çok silik çıkmış dikkatlı bakınca görünüyor sizce?

Eklentiler

• IMG-20230531-WA0002.jpg
    IMG-20230531-WA0002.jpg
    125,3 KB · Görüntüleme: 92
Back