- 15 Temmuz 2019
- 4.406
- 6.824
- 158
- Konu Sahibi loveinnovember
-
benimde prolaktin yüksekliği vardj Ocak ayında ilac kullndn kaç ay sonra gebelik oluştu acabaKızlar normalde dün regl olmam gerekiyordu 1 gün gecikti bu akşam işten eve gelince üsttekini yaptım önce 5 dk içinde silik çizgi belirdi. 3 saat sonra alttakini yaptım yine 5 dk içinde belirdi. Sol kasığımda batma var gibi. Şaşkınlık içindeyim prolaktin hormonum yüksekti 2 kez ilaç kullandım hiç beklemiyordum ikinci bir çizgi çıkmasını. Ne diyorsunuz?
İlki surelab diğeri bir gebenin günlüğü. Yarın kan vermeyi düşünüyorumVar gibi duruyor zaten reglde gecikmiş. Bence yarın kan verip netleştirin. Testlerin markası ney ?
İlk ilacı ağustosta kullandım, ikinci ilacı aralıkta kullandım bu sürede 44e kadar düştü ikinci ilaçtan sonra kan veremedim henüz. 7 ay olmuş ilk ilacı aldığımdan beribenimde prolaktin yüksekliği vardj Ocak ayında ilac kullndn kaç ay sonra gebelik oluştu acaba
Senin çok mu yüksekti prolaktin yunurtlamaya engel mi hormonlr kendini hamile zannettigi için engel sanırım doğru muİlk ilacı ağustosta kullandım, ikinci ilacı aralıkta kullandım bu sürede 44e kadar düştü ikinci ilaçtan sonra kan veremedim henüz. 7 ay olmuş ilk ilacı aldığımdan beri
63tü 44e düştü ilk ilacı kullandıktan sonra baktırmıştım ikinci defa ilacı kullandım ama tahlil vermedim henüz. Evet gebeliğe engelmiş ben de o yüzden ikinci çizgiyi hiç beklemiyordumSenin çok mu yüksekti prolaktin yunurtlamaya engel mi hormonlr kendini hamile zannettigi için engel sanırım doğru mu
Kan verin var benceKızlar normalde dün regl olmam gerekiyordu 1 gün gecikti bu akşam işten eve gelince üsttekini yaptım önce 5 dk içinde silik çizgi belirdi. 3 saat sonra alttakini yaptım yine 5 dk içinde belirdi. Sol kasığımda batma var gibi. Şaşkınlık içindeyim prolaktin hormonum yüksekti 2 kez ilaç kullandım hiç beklemiyordum ikinci bir çizgi çıkmasını. Ne diyorsunuz?
Yarın vericem inşallah regl ağrım var sanki şuanda daKan verin var bence
Benim pek yüksek degildi ve yumurtlama ve çatlama takip ettim ovulasyon ile yumurtalarimi küçültmüstü onlarda 3 hafta önceki kontrolümde baya büyümüştü şükür63tü 44e düştü ilk ilacı kullandıktan sonra baktırmıştım ikinci defa ilacı kullandım ama tahlil vermedim henüz. Evet gebeliğe engelmiş ben de o yüzden ikinci çizgiyi hiç beklemiyordum
Ben de ovulasyon takip ettim bu ay testlerle ve yumurtalama günü beraberlik olmuştuBenim pek yüksek degildi ve yumurtlama ve çatlama takip ettim ovulasyon ile yumurtalarimi küçültmüstü onlarda 3 hafta önceki kontrolümde baya büyümüştü şükür
Ben de ovulasyon takip ettim bu ay testlerle ve yumurtalama günü beraberlik olmuştu
İnşallah hamilesinizdirBende aynı şekilde hepsini değerlendirdim bata son 3 gün
Hamilelerin duası kabul olurmuş Allah razı olsun inşallah sizede rabbim sağ salim sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin kucağınıza almayı nasip etsin inşallahİnşallah hamilesinizdir
Amin teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin inşallahHamilelerin duası kabul olurmuş Allah razı olsun inşallah sizede rabbim sağ salim sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallah siz gecikme olunca mı test yaptınız
Hayırlı olsun canım. Hamilesin bence kan ver hemenKızlar normalde dün regl olmam gerekiyordu 1 gün gecikti bu akşam işten eve gelince üsttekini yaptım önce 5 dk içinde silik çizgi belirdi. 3 saat sonra alttakini yaptım yine 5 dk içinde belirdi. Sol kasığımda batma var gibi. Şaşkınlık içindeyim prolaktin hormonum yüksekti 2 kez ilaç kullandım hiç beklemiyordum ikinci bir çizgi çıkmasını. Ne diyorsunuz?
Hadi hayırlı sonuçların olsun inşallah canım. Teste göre baya belirgin var duruyor :)Sabah ilk idrarla da testi tekrar ettim kan verdim bakalım bekliyorum
Çok teşekkür ederimHadi hayırlı sonuçların olsun inşallah canım. Teste göre baya belirgin var duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?