Gebelik testlerime bakar mısınız

loveinnovember

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
4.406
6.824
158
Kızlar normalde dün regl olmam gerekiyordu 1 gün gecikti bu akşam işten eve gelince üsttekini yaptım önce 5 dk içinde silik çizgi belirdi. 3 saat sonra alttakini yaptım yine 5 dk içinde belirdi. Sol kasığımda batma var gibi. Şaşkınlık içindeyim prolaktin hormonum yüksekti 2 kez ilaç kullandım hiç beklemiyordum ikinci bir çizgi çıkmasını. Ne diyorsunuz?

Eklentiler

• 7B46D6E6-F4A0-4A11-AF34-A2281C2D84DF.webp
    7B46D6E6-F4A0-4A11-AF34-A2281C2D84DF.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 54
  • DE0EAB98-2F18-43A8-9438-8A2CAC40A070.webp
    DE0EAB98-2F18-43A8-9438-8A2CAC40A070.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar normalde dün regl olmam gerekiyordu 1 gün gecikti bu akşam işten eve gelince üsttekini yaptım önce 5 dk içinde silik çizgi belirdi. 3 saat sonra alttakini yaptım yine 5 dk içinde belirdi. Sol kasığımda batma var gibi. Şaşkınlık içindeyim prolaktin hormonum yüksekti 2 kez ilaç kullandım hiç beklemiyordum ikinci bir çizgi çıkmasını. Ne diyorsunuz?
benimde prolaktin yüksekliği vardj Ocak ayında ilac kullndn kaç ay sonra gebelik oluştu acaba

Senin çok mu yüksekti prolaktin yunurtlamaya engel mi hormonlr kendini hamile zannettigi için engel sanırım doğru mu
63tü 44e düştü ilk ilacı kullandıktan sonra baktırmıştım ikinci defa ilacı kullandım ama tahlil vermedim henüz. Evet gebeliğe engelmiş ben de o yüzden ikinci çizgiyi hiç beklemiyordum

Kan verin var bence 🌸

63tü 44e düştü ilk ilacı kullandıktan sonra baktırmıştım ikinci defa ilacı kullandım ama tahlil vermedim henüz. Evet gebeliğe engelmiş ben de o yüzden ikinci çizgiyi hiç beklemiyordum
Benim pek yüksek degildi ve yumurtlama ve çatlama takip ettim ovulasyon ile yumurtalarimi küçültmüstü onlarda 3 hafta önceki kontrolümde baya büyümüştü şükür

Hayırlı olsun canım. Hamilesin bence kan ver hemen

Back
X