Gebelik testleri? Prodictor/freely/artimed/days doctor

aydk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
223
39
13
30
Merhaba kızlar. 25 martta kürtaj oldum ve 8 nisandan bu yanada korunmasız ilişki yaşıyorum. Hala adet olmadım kanamamda kürtajdan 3 4 gün sonra bitmişti. Artimed, freely, days doktor erken gebelik testi yaptığımda silik çizgi çıkıyor Prodictor denedim negatif gösterdi sizce hamilelik ihtimali var mı? Salı kan vermeye gideceğim öncesinde gidemem o yüzden erken gebeliklerden yaptım. Toplam 7 8 tane yaptım pozitif sadece Prodictor negatif verdi yanlış olma ihtimali var mı? Adet de olmadım hala😒

Merhaba kızlar. 25 martta kürtaj oldum ve 8 nisandan bu yanada korunmasız ilişki yaşıyorum. Hala adet olmadım kanamamda kürtajdan 3 4 gün sonra bitmişti. Artimed, freely, days doktor erken gebelik testi yaptığımda silik çizgi çıkıyor Prodictor denedim negatif gösterdi sizce hamilelik ihtimali var mı? Salı kan vermeye gideceğim öncesinde gidemem o yüzden erken gebeliklerden yaptım. Toplam 7 8 tane yaptım pozitif sadece Prodictor negatif verdi yanlış olma ihtimali var mı? Adet de olmadım hala😒
Kürtajdan sonra genelde geç adet olunur benim 50 günü bulmuştu doktorum 60 günü de bulabilir demişti ilk adet için

Hepsi ile yslanci pozitif gördüm bir ayda 6 testin pozitif çıktığını biliyorum. Predictor en iyisi o pahalı olan onda çıkmadıysa yoktur o en ufak beta değerini bile algılıyor

Kürtajdan sonra adet geç görülebiliyor bende 50 gün adet görmemiştim yani yanlış olabilir ama tavsiyem 1 2 kez adet gördükten sonra korunmayı bırakın daha sağlıklı

Aynı şeyi yaşıyorum şuan Awox artımed Days doctor teslerim baya hemde 7 tane falan hepsi pozitif 2 tane de predictor yaptım negatif

Aynı şeyi yaşıyorum şuan Awox artımed Days doctor teslerim baya hemde 7 tane falan hepsi pozitif 2 tane de predictor yaptım negatif
Awox a yanıltmıyor diyorlar ama predictor da yanıltmıyor diyorlar. Hala adet olmadım iki test daha yaptım biri negatif biri pozitif freely marka o yüzden bekliyorum güvenmedim ama değilim sanki umudum gitti

Artimed kesinlikle yanıltıyor bütün markaları denedim şuan awox hariç. Pozitif negatif gidiyor anlamadığım şekilde

Evet verdim <2 çıktı yani negatif. Ve testler pozitif gösteriyordu yani yalancı pozitif. Allah’a havalediyorum onların da hevesi kırılsın inşallah
Çok üzüldüm, o kadar testte pozitif görünce insan ister istemez umutlanır tabi ki 😔

Kürtajdan sonra genelde geç adet olunur benim 50 günü bulmuştu doktorum 60 günü de bulabilir demişti ilk adet için
Bende 29 Nisan gece korunmasız cinsel ilişki sonrası belirttiler hisetim kasık ağrısı akıntı uyku hali yorgunluk henüz 7 gün olmuş ama peridictor erarly aldım testte sanki 2. Çizgi var gibi sizcede öyle mi

Eklentiler

• 1000008394.webp
    1000008394.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000008393.webp
    1000008393.webp
    43 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000008392.webp
    1000008392.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 34
  • 1000008391.webp
    1000008391.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 33
  • 1000008387.webp
    1000008387.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 35
Bende 29 Nisan gece korunmasız cinsel ilişki sonrası belirttiler hisetim kasık ağrısı akıntı uyku hali yorgunluk henüz 7 gün olmuş ama peridictor erarly aldım testte sanki 2. Çizgi var gibi sizcede öyle mi
29 Nisan yumurtlama günümdü değerlendirdik belirtilerimde var kaç gündür 20 tane rest yaptım hepsi farklı çıkıyor artimed çift cizgi çıkıyor vula life yaptım onda da silik cizgi cıktı kafam çok karıştı ya

29 Nisan yumurtlama günümdü değerlendirdik belirtilerimde var kaç gündür 20 tane rest yaptım hepsi farklı çıkıyor artimed çift cizgi çıkıyor vula life yaptım onda da silik cizgi cıktı kafam çok karıştı ya
Ayyy çok yorucu bir durum bende 29 gece yani artık 30 Nisan sayılır ve yumurtlama günümdu korunmasız cinsel ilişki sonrası belirtiler ortaya çıkınca yaptım ama silik çizgiler vardı kan verdim erken olmasına rağmen 1.2 çıktı ama çok erken yaptım

Back
X