- 26 Temmuz 2020
- 135
- -26
- 48
- 27
- Konu Sahibi bombabombanoktacom
-
hah bende bir şey sorayım bari şimdiÇişli şeyi niye cebine koyuyon bacım yaEv tipi testler döllenme olduysa 12 gün sonra gösteriyor genelde. 15 gün sonra ise kesin gösteriyor. Ama predictor erken gebelik testi al sen o döllenmeden 8 gün sonra dahi gösterir.
Zaten iki gün kalmış regle şimdiye çıkardı olsa bence tabi ümit kesilmez canım inşallah vardırhah bende bir şey sorayım bari şimdiyumurtlama tarihimi biliyorum çatlama falan şimdi çatlamadan 12 gün sonra kesin test sonucu çıkıyor mu yoksa biraz daha beklenilmelimi ben bugün yaptım tam 12 gün oldu silik bile çıkmadı ama hala diyorum bi ümit bekleyip 14 15 gün sonra falan çıkar mi
Çıkmaması çok çok düşük ihtimal. Çatlama gününden sonra 12 gün sayıldıysa çıkar. Ortalama 20 mlu hcg üzerini ölçüyorlar çok dandik değilse. Eğer o günlerde daha düşük hcg var ise vücudumuzda zaten genelde kimyasalla sonuçlanır. Ve ben erken gebelik testinde daha 2 gün önce yalancı pozitifi aldım kana koştum hemen sonuç 0dı. Şimdi artık yeminliyim. Gecikme 1 haftayı bulmadan test yapmam. Yapsak ne fayda değer çok düşük olacak. Sonra ay kese göründü mü ay bbek görünecek mi telaşıyla bir sürü bekleyecez. O yüzden ciddi gecikmeden sonra silik olmayan çizgiyle öğrenmek en iyisi değer de yüksek olur kese için çok beklenmemiş olur. Şiddetle böyle yapmanızı size de tavsiye ediyorum.hah bende bir şey sorayım bari şimdiyumurtlama tarihimi biliyorum çatlama falan şimdi çatlamadan 12 gün sonra kesin test sonucu çıkıyor mu yoksa biraz daha beklenilmelimi ben bugün yaptım tam 12 gün oldu silik bile çıkmadı ama hala diyorum bi ümit bekleyip 14 15 gün sonra falan çıkar mi
Ya kurban olurum sana ne güzel cevap vermişsin bitanem benim yaaaaaa :*'' penisi biraz vajinama değdi ama boşalma felan yok '' demişsin. Hiç sanmıyorum hamile olabileceğini. 6-7 saat sonra gördüğün ikinci çizgi hamilelikten değil .İlk 5 dk sonra çıkan sonuç önemli olan
Gerçekten mi ya çok korkuyorum adet olmadığım için beCinsellik ile ilgili video çekicem sırf bu konular yüzünden. Gebe değilsin kesin ve net...
XnxncncncnfndnfnnffnYa kurban olurum sana ne güzel cevap vermişsin bitanem benim yaaaaaa :*
Neyse bir daha ki aya artık teşekkür ederimZaten iki gün kalmış regle şimdiye çıkardı olsa bence tabi ümit kesilmez canım inşallah vardır
Değilsin. Polikistik over sin adet olamıyorsun sebebi de şu yumurtalıkların gelişmedi... Gelişmemiş yumurta çatlamaz.. Çatlayacak döllenmeyecek ki Adet olasın. Bu konu hakkında video çekip atmak istiyorum Kk ya..Gerçekten mi ya çok korkuyorum adet olmadığım için be
Tavsiyenize uyucam teşekkür ederim zaten kimyasallarla başım dertte en iyisi adet günü geçmesi dediğiniz gibi yaÇıkmaması çok çok düşük ihtimal. Çatlama gününden sonra 12 gün sayıldıysa çıkar. Ortalama 20 mlu hcg üzerini ölçüyorlar çok dandik değilse. Eğer o günlerde daha düşük hcg var ise vücudumuzda zaten genelde kimyasalla sonuçlanır. Ve ben erken gebelik testinde daha 2 gün önce yalancı pozitifi aldım kana koştum hemen sonuç 0dı. Şimdi artık yeminliyim. Gecikme 1 haftayı bulmadan test yapmam. Yapsak ne fayda değer çok düşük olacak. Sonra ay kese göründü mü ay bbek görünecek mi telaşıyla bir sürü bekleyecez. O yüzden ciddi gecikmeden sonra silik olmayan çizgiyle öğrenmek en iyisi değer de yüksek olur kese için çok beklenmemiş olur. Şiddetle böyle yapmanızı size de tavsiye ediyorum.
Gerçekten sebebi aşırı cahillik bu konuda ve çevre baskısı maalesef.Başıma ağrılar giriyor her gün düşünmekten.Ve doktorların bazıları sürtünmeden hamile kalınır falan diyorDeğilsin. Polikistik over sin adet olamıyorsun sebebi de şu yumurtalıkların gelişmedi... Gelişmemiş yumurta çatlamaz.. Çatlayacak döllenmeyecek ki Adet olasın. Bu konu hakkında video çekip atmak istiyorum Kk ya..
Abi kriz geçiricem çok iyi ahdhjfjfjfjdhkfkfhamilelik bekleyen isteyen arkadaşlar eğer arkadaşımız bu şekilde hamile kalırsa cinsel organınızla beraber yumurtalıklarınızı ve rahminizi bir poşete koyup karşı evin çatısına fırlatın olur mu
Sen polikistik over lisin hemen gebe kalamazsınGerçekten sebebi aşırı cahillik bu konuda ve çevre baskısı maalesef.Başıma ağrılar giriyor her gün düşünmekten.Ve doktorların bazıları sürtünmeden hamile kalınır falan diyor
sürekli bu tarz konu açtıgını söylüyorsun madem korkuyorsun niye yapıyorsun sen günahı falan geçmişsin zaten de evlen neden böyle bişey yapıyorsun kimse atmaca gibi üstüme atlamasın herkesin içinden dedigini ben senin yüzüne söylüyorumArkadaşlar ben sürekli bu tarz konular açmaktan sıkıldım ama sanırım son kez yazıcam.Erkek arkadaşımla sürtünmeli ilişkimiz oldu penisi biraz vajinama değdi ama boşalma felan yok.en son Cumartesi oldu bu olay 1 hafta oldu yani.Ben Polikistik over hastasıyım ve düzensiz ilaç kullanımından kaynaklı 1.5 aydır adet olmuyorum.Bu hafta içinde karın ve bel ağrım vardı adet olurum diye düşündüm hala olmadım.2 kere test yaptım hepsi negatif.Bugün bi test yaptım Negatif çıktı cebimde unutmuşum testi 6-7 saat sonra metrodayken baktım böyle incecik nerdeyse görünmeyecek şekilde kalın olmayan bi çizgi ama belli belirsiz yani.Zaten stresim iyice strese girdim.doktorların sürtünmeden 1000 de 1 bile olsa hamile kalınabileceğini söyleniyor ve bu ihtimal bile beni korkutuyor.Ev tipi testler ne zaman net sonuç verir ben zaten 1.5 aydır adet olmuyorumgerçekten Bilgi sahibi kişiler bilgi paylaşırsa memnun olurum benim Bakırköy’e yatmama az kaldı çünkü :)
Ben milyonlarca spermle sebepsiz hamile kalamiyorumArkadaşlar ben sürekli bu tarz konular açmaktan sıkıldım ama sanırım son kez yazıcam.Erkek arkadaşımla sürtünmeli ilişkimiz oldu penisi biraz vajinama değdi ama boşalma felan yok.en son Cumartesi oldu bu olay 1 hafta oldu yani.Ben Polikistik over hastasıyım ve düzensiz ilaç kullanımından kaynaklı 1.5 aydır adet olmuyorum.Bu hafta içinde karın ve bel ağrım vardı adet olurum diye düşündüm hala olmadım.2 kere test yaptım hepsi negatif.Bugün bi test yaptım Negatif çıktı cebimde unutmuşum testi 6-7 saat sonra metrodayken baktım böyle incecik nerdeyse görünmeyecek şekilde kalın olmayan bi çizgi ama belli belirsiz yani.Zaten stresim iyice strese girdim.doktorların sürtünmeden 1000 de 1 bile olsa hamile kalınabileceğini söyleniyor ve bu ihtimal bile beni korkutuyor.Ev tipi testler ne zaman net sonuç verir ben zaten 1.5 aydır adet olmuyorumgerçekten Bilgi sahibi kişiler bilgi paylaşırsa memnun olurum benim Bakırköy’e yatmama az kaldı çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?