Gebelik testleri hakkında

kaktusella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2024
32
31
3
29
Selam kızlaarr
Hamile olduğumu yeni öğrendim özel hastaneye gittim beta değerlerimi gösterdim. Ultrasonla rahim duvarına baktı daha sonra da aile hekimliğinde yaptır testlerini on gün sonra gel dedi. Aile hekimliğinde yapılan testler için sabah aç karnına mı gitmeliyim çalışan biriyim aynı zamanda. Kaç tüp kan alıyorlar (Kan tutuyor bir de beni ) Ona göre tek gitmeyeyim yanıma birini alayım.
Bir de gittiğim doktor erkekti. Bağnaz bir düşünceye sahip değilim ama 10 gün sonra vajinal muayene yapacağını söyledi. Erkek olduğu için çekiniyorum da bir noktada.

Aç olmanıza gerek yok. Benden 1 tüp almışlardı bazılarından 4 5 tüp alınmış hangi testleri istediğine bağlı değişir o.

Aç olmanıza gerek yok. Benden 1 tüp almışlardı bazılarından 4 5 tüp alınmış hangi testleri istediğine bağlı değişir o.
benden de gebelik testi için bir tüp aldılar ama tahlilleri yaptırmadım daha. Biraz baktığıma göre idrar tahlili, kan sayımı, böbrek fonk testi filan birçok şey gördüm. Bunlar için bir tüpten fazla alırlar sanırım

Evet yanınıza çikolata meyve suyu vs alın yinede kan şekeriniz düşerse yersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…