Gebeliğe Hazırlık gebelik testleri 2 gün arayla aynı cıkar mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Umut8105

Dua kadına cuma adama yakışır. .
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
118
68
48
Kızlar Merhaba aklı başında olanlardan yardım isteyecegim zira benim aklım başımda değil şu an.
4 aralık bat günümdu herzamankindan biraz uzun sürdü hatta son 2 günü köyü kahverengi akıntı seklindeydi ama ben bir önceki ay rahim filmi cektirdigim için ona baglamistim. Adetlerim son dönemlerde düzensiz ama genelde 25_27 günde bir olur.2 gün önce test yaptım testte 2.çizgi ancak ışıkta görünür hatta hayalet şeklinde çıktı. Çok mutlu oldum aynı gün akşam başka bir marka ile tekrarladim hicbirsey yok. 2 gün bekleyim dedim içim içimi yedi beklerkende tekrarladim dün akşam hicbirsey yok ama testi atmadim sabah baktigimda yine hayalet gibi bir çizgi ama sanırım sadece ben görebiliyorum anlamadım 2 gün beklediğim halde var olsaydi koyulasmazmiydi birileri yorum yapsin lütfen bu testler benle dalgami geçiyorlar.

Olsaydı sonraki testlerde koyulaşırdı canım. Gidip bi kan ver istersen. Kimyasal mı acaba diycem ama kimyasalda bile koyulaşıyor baya baya.

29-30 aralıktı ama hala olmadım.Baya baya da belirtilerim var ama onlara çok takılmıyorum çünkü her ay aynı sonra kırmızıları görüyorum .bu ay sadece diger aylardan farklı bir durum belim çok ağrıdı 10 gün önce kadar hatta bel agrısı o kadar yogundu ki bacagıma vuruyor resmen topallıyordum.

Bence kan ver.Çok yeni olabilir.
İlla koyuluğuna takılma derim.
Benim degerim yuksek oldugu halde hayalet cizgiydi test

o kadar yoruldum ki her ay aynı şeyleri yaşamaktan.İdrar testinde çizgiyi net görmeden kan testi yaptırmak istemiyorum artık.Senin çok silik çıktığında kaç gün geçmişti adetin bi de sabah idrarınlamı yapmıştın

Bi daha test yap o zaman. AMa güvenilir bi markayla

1-2 gün bekleyim tekrarlayım bakalım tabi bu arada adet olmazsam

1-2 gün bekleyim tekrarlayım bakalım tabi bu arada adet olmazsam

Kimyasal gebelik olmuş olabilir, ben değerin düştüğünü gebelik testinde anladım. Sonra yaptığım öncekine göre siliklesti. Kanama olduğunda hiçbişey kalmadı çizgilerden.

Bi de şu var bazen o gördüğümüz çizginin (testin arkasındaki çizgi yeri galiba) bu ay yaptığım silik gördüm ama koyu çizgi şeklini almadı. Geçen yaptigimda duruyordu baktım onda da ince çizgi var ve ben adet olmuştum o zaman. Anladım ki testte kontrolün yeri..

Bende senin gibi düşündüm acaba testin arkasındaki yerim dedim ve açtım testi ama değil hayalet çizgi var ama 2 gün arayla hiç belirginlesmemis dediğin gibi kimyasalsa çok üzülürüm

Bende senin gibi düşündüm acaba testin arkasındaki yerim dedim ve açtım testi ama değil hayalet çizgi var ama 2 gün arayla hiç belirginlesmemis dediğin gibi kimyasalsa çok üzülürüm

Kan testi verseydin keske.. zaten kimyasalsa bazen adet günü bazende gecikmeli oluyor. Benim adet günümden 4 gün sonra kanama oldu, ama ben adete 6 gün kala belirtilerden dolayı erken gebelik testi yaptım silik cizgi cikti. Sonra 3-4 gün kala gebelik testi yaptım peşpeşe çizgi koyulasirken sonra daha az silik çıktı. Gebelik belirtileri de birden azalmıştı. O zaman anlamıştım ama kanama olunca doktora gittim değer sıfırlamıştı.

Yarın kan testi yaptır istersen

şimdi hastaneden geliyorum kimyasal gebelikmiş maalesef.
çok canım sıkıldı

Geçmiş olsun canim. Üzücü bir durum maalesef.. bu süreçte kendini korudun mu, yoruldun mu?
teşekkür ederim canım.Öyle agır bir iş de yapmamıştım evde genel işler işte neden olmuş anlamış değilim dünden beri netten araştırıyorum bu olayı ama çogu kadının basına gelebilirmiş.Hatta anlamazlarmış bile .Ben gebelik testi yapmasaydım bende bilmeyecek adetim günü gecikti diyecektim sessizce adet oluncada düşürecektim.Benim farklı hissettiğim tek bir durum vardı o da şiddetli bel agrısıydı.Rabbim bir daha yaşatmaz inş.Veren Allah alan Allah .Şimdi tek korkum bu olay ne kadar atar acaba hala adette olmadım ?

Bende kafama çok taktım, hala takıyorum. Çok yoruldum dolaştım bile bile diye. Nasip işte..

Fazla atmadan umarım olursun. Bir hafta içinde olur bence, değerin kaç çıktı. O değer ne kadar sıfıra yakınsa o kadar çabuk olur. Testte daha çıkmadıysa olur bence yakında.

Ilk gebelikmiydi?

Yok canım benim bir oglum var 15 yaşında şükürler olsun .Degerim 20 lerde çıktı ama bu yorulmakla felan olacak birşey değil diye düşünüyorum o yuzden kafana takıp kendini üzme.Rabbim isteyen herkese çok aratmadan sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin

Allah bağışlasın.
Amin canım. 20 ise bir hafta sürer sanki. Bende 18 'di, bir hafta sonra adet oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…