Gebelik testinin silik çıkması

kutupyildizi0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2023
24
15
3
Merhabalar, adetim 4 gün gecikti ve normalde asla gecikme olmaz hamilelik testi alıp test yaptım silik çıktı sizce hamile miyimdir? Bugün adet olmazsam yarın kan testi vermeye gideceğim

Eklentiler

• IMG_3774.jpeg
    101,2 KB · Görüntüleme: 137
Hamilesin canım hayırlı olsun benimde testim böyle cıkmıstı

Merhabalar, adetim 4 gün gecikti ve normalde asla gecikme olmaz hamilelik testi alıp test yaptım silik çıktı sizce hamile miyimdir? Bugün adet olmazsam yarın kan testi vermeye gideceğim
Kaset test alırsan daha iyi olur

Benimde gecikmemin 6. Günü duramadım gittim bugün sabah sağlık ocağından kan verdim doktorumuz sağolsun tüm kan testlerine bakacak idrara kadar aldı benimde 4. Günde silik çıkmıştı 7. Güne kadar bekleyemedim bakalım nasip öğlene doğru çıkar dediler sonuç hayırlısı inşallah çok merakla bekliyorum

Kaset test alırsan daha iyi olur

Mutlaka buraya da yazın ben de çok merak ettim umarım hamişsinizdir her şey gönlünüzce olsun sevgi dolu haberlerle bekliyorum

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için canım inşallah seninde herkesin de gönlünden geçenini versin rabbim tabiki yazarım inşallah iyi haberler alırım takdir Allahın

Var gibi duruyor. En iyisi kan testi ile kesinleştirin. Ilk defa bu kadar ince çizgi gördüm. Malzemeden mi çalirler napirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…