- 8 Ocak 2018
- 16
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi Hardalbeyaznil
Biliyorum bir önceki kimyasal gebelıgımde çok sılıktı. Ve bunu adet tarihim geçince kan testiyle dogrulamıstım. Fakat bir önceki ay gebe değilken yaptığım testte de silik cıgı görmüştüm ve gebe olmadığım netlesmıstı kafam inanılmaz karışık. Bu içini açıp baktığım testin markası MIRATECH. Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar? Bu markayı kullanıp aynı şeyi yaşayan var mı?Silik cikinca genelde pozitif oluyor
Ben bu testi anlayamadim canm. Kapagini kapaattiginda neresi acikta kaliyor tam olarak?Eki Görüntüle 2091575 Merhaba bayanlar. Ben bugün erken gebelik testi yaptım. Kontrol penceresinde normal çizgi oluştu fakat ikinci çizgimi inanılmaz silik gördüm. Hatta ve hatta fotoğraf çektiğimde bile gözükmüyor. Ve sonucuma daha net bakmak için testin içini açtığımda karşılaştığım manzarayı ilk kez yaşadım. İçinin açılmış halini ekliyorum. Bakıp yorum yaparsanız sevinirim. Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Bu arada bir ay önce kimyasal gebelık yaşadım. Tahmini regl günüm 14 Ocak. Erkenden öğrenmek istiyorum.
Sol idrar akıtılan açık kısım. Sağ tarafı elle tutulan plastik kısım. Yani dağılma elle tutulan kısımda. En sonundaki yerde.Ben bu testi anlayamadim canm. Kapagini kapaattiginda neresi acikta kaliyor tam olarak?
Öyle mi dersiniz? Ben yine de adet gunumde tekrarlamayı düşünüyorum. Çünkü goguslerımde damarlar belli oluyot şu anNegatif çıkmış olması gereken yerde değil suya tutun çubuğu o çizgiler gider
2,5 sene ben her ay 10 adete Yakın olmak üzere test yaptımÖyle mi dersiniz? Ben yine de adet gunumde tekrarlamayı düşünüyorum. Çünkü goguslerımde damarlar belli oluyot şu an
Merhaba bende bu ara deli gibi kimyasal gebelik geçirenleri araştırıyorum bakıyorum sizde geçirmişsiniz ilk gebeliğinizde benim gibi ve şimdi şükür hamilesiniz kaç ay sonra hamile kaldınız testler vs yaptınızmı yada özel bişey çok merak ediyorum bundan sonra beni neler bekliyor... şimdiden cevabınız için teşekkür ederim2,5 sene ben her ay 10 adete Yakın olmak üzere test yaptım
Negetifin her halini gördüm
Olması gereken yerde değil ki çizgi hani beliren yerde silik olsa derim umutlan
Malesef idrarın fazla damlatmışsın ondan dolayı olmuş
Umarım bebiş vardır mavi damarlar adete yakın genelde birçok kadında mevcut yani aslında cidden belirti diye bişey yok
Ben o kadar belirti aradım ki hepsi boşunaymış hamile kaldığım ay hiç belirtim yoktu
Dilerim hamilesindir
Kimyasal gebelik geçirdikten tam bir sene sonra hamile kaldım yumurta takibime klomen kullandım ayrıca benim yumurtalarım yeterli olgunluğa erişemeyip çalıyordu o yüzden olmadı. 2 ay tedavi olduktan sonra 3 ayında oldu benim ki darısı da senin başınaMerhaba bende bu ara deli gibi kimyasal gebelik geçirenleri araştırıyorum bakıyorum sizde geçirmişsiniz ilk gebeliğinizde benim gibi ve şimdi şükür hamilesiniz kaç ay sonra hamile kaldınız testler vs yaptınızmı yada özel bişey çok merak ediyorum bundan sonra beni neler bekliyor... şimdiden cevabınız için teşekkür ederim
Ben de hep içini açıp bakıyordum. Malesef olması gerektiği yerde çıkmıyorsa negatif sonuctu hep. Allah'ım en yakın zamanda nasip etsin inşallah. Dua edelim.Kızlar asılama yaptırdım bu gğn 12. Günğn idrar testi yaptım ne gatif cıktı aradan 15-20 dk gectikten sonra test cubugunun icini actm ve alt tarafta hafif pembe cizgi vardı bu ne demek oluyor lütfen yardımcı olurmusunuz
Bende cok kafaya takanlarda bende cok acıp illa var dedirene kadar ugraşiyom aslında sal gitsin rabbim hayırlısını nasip etsinÜzerinden çok zaman geçmiş ben de yazmak istedim. Adetime 4 gün var. Erken gebelik testi yaptım ben de ancak çok silik çizgi görüyor görmüyor arası birseydi. Testin içini açtım ben de. C çizgisi belliydi zaten. Ama t çizgisi kısmının olduğu yerde iki kağıt parcasi üst usteydi ve iki kağıt parçasının arasinda kırmızı çizgi vardı. Üstteki beyaz kağıt parçasıni kapatinca kırmızı net gorulmuyordu test kapalıyken. Şimdi diceksiniz bu kadar dertlenecegine git bida yap demeyin lütfen çünkü diğer testlerimide aciyordum hiç böyle olmuyordu şimdi bir daha alıp açınca gormezSem çok uzulucem ay acaba hiç ben gibi testine bu kadar anlam yukeleyen var mıdır
Pozitifkizlar benimde adetim 6 gun gecti ama adet olacakmisim gibi ara ara kasik agrisi cekiyorum daha once 3 kimyasalim var 4 tane normal gebelik testi yaptim bi bakar misiniz Eki Görüntüle 2131371