• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testini Yorumlar Mısınız?

Poppiri

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
243
132
103
Merhaba, Çarşamba gününden beri lekelenmelerim var adet günlerine denk geliyor. Ancak sadece peçeteye gelen lekeler halinde bugün dördüncü gün bir türlü devamı gelmeyince şüphelenip test yaptım. Göğüslerimde ağrı filan da yok sadece alt karında şişkinlik var. Silikte olsa birşeyler görebiliyor musunuz ?

Eklentiler

• IMG_20200822_192919.jpg
    IMG_20200822_192919.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 1.195
  • IMG_20200822_192401.jpg
    IMG_20200822_192401.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 1.083
  • IMG_20200822_191644.jpg
    IMG_20200822_191644.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 1.072
  • IMG_20200822_191349.jpg
    IMG_20200822_191349.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 1.032
  • IMG_20200822_185759.jpg
    IMG_20200822_185759.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 1.201
Merhaba, Çarşamba gününden beri lekelenmelerim var adet günlerine denk geliyor. Ancak sadece peçeteye gelen lekeler halinde bugün dördüncü gün bir türlü devamı gelmeyince şüphelenip test yaptım. Göğüslerimde ağrı filan da yok sadece alt karında şişkinlik var. Silikte olsa birşeyler görebiliyor musunuz ?
Testinizin sonucu negatif

İyi akşamlar arkadaşlar en son adetimi 3 temmuzda gördüm
Benim 15 gündür göğüslerim ağrıyor 1 hafta sadece ucu sızladı şimdi komple ağrıyor
2 gün sonra adet günümdü ama dünden beri kahve lekem geliyor. Göğüs ağrım adet olut olmaz geçmeye başlardı ama halen çok ağrıyor kolumu kaldırınca bile
Böyle olan var mı
Süt hormonu yükselen var mk acaba bu şekilde
Test yaptım negatif. Yarın hastaneye gideceğim bakalım

İyi akşamlar arkadaşlar en son adetimi 3 temmuzda gördüm
Benim 15 gündür göğüslerim ağrıyor 1 hafta sadece ucu sızladı şimdi komple ağrıyor
2 gün sonra adet günümdü ama dünden beri kahve lekem geliyor. Göğüs ağrım adet olut olmaz geçmeye başlardı ama halen çok ağrıyor kolumu kaldırınca bile
Böyle olan var mı
Süt hormonu yükselen var mk acaba bu şekilde
Test yaptım negatif. Yarın hastaneye gideceğim bakalım
2 ayda 1 mı adet goruyordunuz?hormonal bı bozukluk olabılır. gecmıs olsun.

Sizin sonuç ne oldu
Valla bilmiyorum yarın beklenen adet günüm. Bu testte ilk başta çıkmadı sonraki saatlerde farketmiitim. Yarın yada bu akşam tekrar yapıcam. En son yaptığım test dündü yani adete iki gün kala. O da fotodaki alttaki test. Kuruma çizgisi diyenlerde var hamilesin diyenlerde ama kan testine gidemem korkuyorum hastalıktan dolayı

Valla bilmiyorum yarın beklenen adet günüm. Bu testte ilk başta çıkmadı sonraki saatlerde farketmiitim. Yarın yada bu akşam tekrar yapıcam. En son yaptığım test dündü yani adete iki gün kala. O da fotodaki alttaki test. Kuruma çizgisi diyenlerde var hamilesin diyenlerde ama kan testine gidemem korkuyorum hastalıktan dolayı
Geçenlerde senin çizgi gibiydi benim çizgi de sorduğum sorulara girip bakabilirsin fotoğrafına. Herkes pozitif dedi 3 gün sonra kan verdim negatif çıktı. En iyisi kan verin sizde inşallah bebeğiniz sizinledir

Geçenlerde senin çizgi gibiydi benim çizgi de sorduğum sorulara girip bakabilirsin fotoğrafına. Herkes pozitif dedi 3 gün sonra kan verdim negatif çıktı. En iyisi kan verin sizde inşallah bebeğiniz sizinledir
Ay bana da çyle olabilir sadece adet belietilerimvar çünkü başka da birşey yok

Back