Merhaba arkadaslar, ustteki erken gebelik testini sabah yaptım çok silik bir çizgi var alttakini öğlen yaptim, önce c nin altindaki cizgi belirgindi sonra T kırmızılaşmaya başladı. Bu ay normal adetten 4 gün önce cok hafif kanamam oldu lekelenme gibi, kasık ağrılarım var ve göğüslerim hala dolgun,sizce bu testleri tekrarlamalı mıyım? Hamile olma ihtimalim nedir?
Merhaba arkadaslar, ustteki erken gebelik testini sabah yaptım çok silik bir çizgi var alttakini öğlen yaptim, önce c nin altindaki cizgi belirgindi sonra T kırmızılaşmaya başladı. Bu ay normal adetten 4 gün önce cok hafif kanamam oldu lekelenme gibi, kasık ağrılarım var ve göğüslerim hala dolgun,sizce bu testleri tekrarlamalı mıyım? Hamile olma ihtimalim nedir? Eki Görüntüle 2858658
Canimm gecen ay aynisini yasadim sanirim kimyasal.gebelik gecirdim ben 2testimde baya baya pozitifti hatta biri boyle hafif dagildi ama.sonra toparlamisti senin son durumun nedir insallah pozitiftir
Merhaba, hamile degilmisim arkadaslar. Kan testi vermedim ama sonraki ay normal adet oldum. O olay neydi bilmiyorum yani sonrasinda 3 4 test daha yapmistim cok silik cikiyodu 2. Cizgiler