- 8 Eylül 2011
- 1.335
- 6
- Konu Sahibi 2bebe1anne
kızlar 8 aydır çocuk istiyorum ve delirmek üzereyim hep vucudumun herhengi biyerinde değişik bi acı sızlama vs bişi hissetsem bile acaba hamileliktenmi diye paranoyak oldum artık ama bu ay gercekten degısık bısı oldu 27 ekim de regl basladı 1 kasımda bitti ve esımle ayın 7 si ve 9 unda denemeler yaptık ve ayın 13 ü ve 14 ünde kahverengi bi kanama oldu iki günde oldu ve cok az 3yada 4 damla diyim size ama kahverengi çamur gibiydi ve ben 24-25 günde bir adet oluyorum hiç şaşmaz ve ara kanamam da asla olmaz neyse ben arkadaşlarımla konusurken ( tabi hepsının cocugu var bi benım yok ) neyse bana bu yerlesme kanamasıdır dedıler bı test yap dedıler ben de yaptım idrar testı ayın 15 inde ama negatifti malesef ve şimdide adetım 2 gun geçti normalde pazar günü adet olmalıydım hatta cumartesı geceden gelırdı ama hala daha gelmedi test te negatif cıktı karıstım kaldım sımdı ne yapmalıyım kızlar aranızda boyle bısı yasayan varmı test tekrar mı yapıyım yanlısmıydı yaptıgım test yada erken mı yaptım testı ne olur akıl verın bana ...
Son düzenleme: