• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testini illaki sabahmı yapmam lazım..?aciilllllllllllllllll

ahh evet bitanem bende de öyle :( yok hamile kalmaya çalışmıyorum tam tersi bekarım ben de..hatta diken üstündeyim öyle bir şey var mı diye.Şu kistin bir çaresi de yok kiii.Bir adet olsam soğan kürüne başlayacağım ama inadına gelmiyor:( Kan testi yaptırmaya çekiniyorum, nerde nasıl yaptırabiliriz?

ılacla yok olucakk dıolar ama bakalmm :( dogum yapmk gerekıyormus hepsnın gtmesı ıcn oda mumkn degl suan :) bnde dıkn ustundeymm gerckten.. kan testı konusundaaa :((( ben ozl hastanede yaptrmayı dusunuyorum ssk da cıkabılırr ılerıde gıbıme gelıyorr :(

inanın okudukça çok üzülüyorum çünkü erkeklerin huylarını biliyorum 2 dak zevk için yapıp edip sonra aman sende demesi yaşanıyor stres yapması nedenki olsun canım öyleysen seni alırım ben demeli sana bunu , evlilik dışı ne olur bişeyler yaşamayın biz duygusal insanlarız bayanız çünkü ama erkek bizim kadar duygulu değil asla her an kaçarlar ben karışmam der olan kıza olur her an bebek olursada o kişi bebeğini sahiplenmek zorunda yoksa hapis cezası çıktı kanun çıktı bunlar aklınızda bulunsun ama ne olur kendinizi kimseye kullandırmayın beni abla yada arkadaş kabul edin evlenin boy boy evlatlarınız olsun lütfen erkeklere guvenmeyın guzel hayat dolu genç kızlarsınız çünkü hakkınız yuva kurmak sevilmek sahiplenilmek olmalı

Son düzenleme:
inanın okudukça çok üzülüyorum çünkü erkeklerin huylarını biliyorum 2 dak zevk için yapıp edip sonra aman sende demesi yaşanıyor stres yapması nedenki olsun canım öyleysen seni alırım ben demeli sana bunu , evlilik dışı ne olur bişeyler yaşamayın biz duygusal insanlarız bayanız çünkü ama erkek bizim kadar duygulu değil asla her an kaçarlar ben karışmam der olan kıza olur her an bebek olursada o kişi bebeğini sahiplenmek zorunda yoksa hapis cezası çıktı kanun çıktı bunlar aklınızda bulunsun ama ne olur kendinizi kimseye kullandırmayın beni abla yada arkadaş kabul edin evlenin boy boy evlatlarınız olsun lütfen erkeklere guvenmeyın guzel hayat dolu genç kızlarsınız çünkü hakkınız yuva kurmak sevilmek sahiplenilmek olmalı

çok guzel cok dogru seyler yazmısın aslnda.ınsan psman oluyorr bunları duyuncaa :( bıkere guwendık işte.. ipin ucu kacınca bıdaha toparlayamazsın yaa hata uzerıne hata oldu hepp :( syledıklernde sonunaa kdr haklsn

çok guzel cok dogru seyler yazmısın aslnda.ınsan psman oluyorr bunları duyuncaa :( bıkere guwendık işte.. Ipin ucu kacınca bıdaha toparlayamazsın yaa hata uzerıne hata oldu hepp :( syledıklernde sonunaa kdr haklsn

cnm ipin ucu bi kere kaçtı diye düşünmeyin nerede vaz geçerseniz geçin hata yapmaktan muhakkak kardasınız ama bi kere oldu diye düşünmeyin her seferinde keşke bi adım geride olsaydım dersiniz unutmayın karşınızdaki ne kadar can olursa olsun sizden daha can değil...

birini seversin oda seni sever ve elinde olmadan beraber olursun arada aşk sevgi vardır ve bu bey sen gebe kalsan sorun etmez hatta çok sevinir sevdiğim kadınla bebeğimiz olucak diye havalara uçar ve hemen evlenir senle bide kullanıp atmak isteyen tipler vardır ve sonunda mutlaka bakire alır ya kendi bulur yada köyunden görücü usulu kız getirilir onla evlenir sadece bakire diye senle yaşadığı herseyı silip atar ve sonundada kızım biz senle ciddi takılmadıkki der çoğu erkek kızlık meraklısı ve bir kız veya kadın onla sevip olsa bile bunu anlamaz onun tek derdi kendini anlık mutlu etmektir bu çağdayız artık kimse bekarete önem vermiyor deniyor ama inan herkes bakire istiyor guzel veya çirkin olsun buna bakmıyorlar beraber olduğunuz erkeğe hepsine sorun bunu çoğu evet kız alırım dicektir demiyorsa kesin numara yapıyordur senle olmak için sallıyordur hele şimdi kızların ortaokulda lisede hatalar yapması beni yaralıyor en guzl çağda tertemizken berrakken birine yem olması sonrada bırakılması hiç hoş değil bütün pis tipleri hayatınızdan atın seviyorsa onla aile kurun şu an evlilik düşünmeyen kızlar olabilir ama ilerde inanınki bekaret çok buyuk sorun oluyor akıllı davranın lütfen artık erkekler bayanları bir mal gibi görüyor ayrılsada aramıyor nasılsa çok kadın kız var diye her zaman şu denir kaçan kovalanır diye ciddi ve sizi seven birini bulun olucaksanızda onla olunki değsin bırakıp gitmesin sizi asla hep eşi olarak görsün her an

Back