- 27 Kasım 2012
- 138
- 3
- 96
- Konu Sahibi melekbal123
-
canımmm gebelık testını sabak ılk ıdrarla yapman gerek sonucu o zaman bellı olur eqer cıkmazsa bı kac qun sonra kan testı yap ıns hamıssındır
canım teskkr ederım ama umarım degılımdır bekarım cunku dahaa( oyzden cok stresttlıyım zatenn (
psıkolojık olarak kendmı ona yoruyorum suan yapsam cıkmazmısabahta yapsam uyuyamıorum cunku
canımm bazılarınınkı cıkıyomus bazılarınkı sabak cıkıyomus sabret sabah yaparsınn ıns deqılsındr:18::18::18::18::18:
daha 2 gun gecmis o yuzden sabah yap sen simdi sabahi zor edersin
Kızlar acıl cevap verebılcek bılgısı olan warsa yazabılırmı ?
Cok merak edıyorum kendı kendımı yıcemgebelık testı aldım adetım 2.gunu gecıktıı.. Nezaman yapabılırım testı.sımdı yapsam cıkarmı ? ılla sabahmı yapıyım ?
eger hamieysen saat kac olursa olsun yapınca cıkıyor ben hamileligimde aksam üstü yapmıstım cıktı cevremdede aynı sekilde yapan cok duydum sende bence yap
bırazz cesaretımı toplypp yapıcamm bndebakalım
kızlar lütfen banada yardım ediiiin
gebelık varsa saatın bı önemı yok canım hemen çıkıyo
kızlarrrrrr sımdı yaptımm testtttt tek cızzgıı cıktıı yanı değilimm.. amaaa yarın sabah yıne yapmayı dusunuyorummm.dırekk tek cızgıı cıktıı bekledım 5 dk baska hıcbısey yokkk... ıcım rahatladı sımdılıkk.. bu belırtılerm herlde dogumkontrol ılacındann
sevindim canım bende yaptım 3gün arayla 2side negatif çıktı pek mümkün değil heralde ?
degıldırr canımm 3 gun arayla yapmıssın bırde bende sabah denıcem bırdahaa ama nasıl rahtladım anlatamamm..stres yapınca reglde olamıyorum sanrm.
inşallah canım ya bende bekarım adette oldum gecikmelide olsa ama hala aklıma takılıyor çıkmıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?