Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gecen ay cok silik çizgi oldu cnm sonra kuruma çizgisidir diye su damlattım kaybolmadı ama 2 gün sonra regl oldum yani bende anlamadım bu işiGebelik testine su damlatilinca 2ci cizgi yok olurmu? Yoksa sadece kuruma cizgisimi yok olur
YaBende gecen ay cok silik çizgi oldu cnm sonra kuruma çizgisidir diye su damlattım kaybolmadı ama 2 gün sonra regl oldum yani bende anlamadım bu işi
Sorum oluyor soruyorum bakmayin begenmiyorsaniZ sanki benim konum acilinca size mesaj gelip de rahatsiz ediyormus gibi.Cok komikAnam bune forumu doldurmak icinmi uye oldunuz
Begenmiyorsaniz bakmayinKaç tane daha konu açacaksın bekliyorum![]()
Bakmamak ne mümkün sürekli önümüze düşüyo.Begenmiyorsaniz bakmayin
Acip bakma o zaman.Neyse ben soruma cevap ariyorum.Bakmamak ne mümkün sürekli önümüze düşüyo.![]()
Yazık yani gerçekten milleti boşuna meşgul ediyorsun.Acip bakma o zaman.Neyse ben soruma cevap ariyorum.
Ama hep ayni soru bizi kandirmis gibi olmuyomu inanmayip tekrar soruyosunuz gibiSorum oluyor soruyorum bakmayin begenmiyorsaniZ sanki benim konum acilinca size mesaj gelip de rahatsiz ediyormus gibi.Cok komik
Bu sorunun nesi ayni??nr zaman sormusum ben ?Ama hep ayni soru bizi kandirmis gibi olmuyomu inanmayip tekrar soruyosunuz gibi
Tamam neyse haklisiniz istediginizi sorabilirsiniz. Sorunuzun cevabi sadece daginiklik olan yerler beyaza doner cizginin uzerindeki kirmizilik dagilmazBu sorunun nesi ayni??nr zaman sormusum ben ?
Ben daha önceki konularınızı görmedim ama merak edip baktım. Bi çok kişi yazmış ikna olmamışsınız. Ben size bildiğim kadar anlatiim belki yardımcı olurum. Bu kuruma çizgisi değil öncelikle. Kuruma çizgisi beyaz olur. Ve evet su damlattığınızda kuruma çizgisi kaybolur. Ama bu demek olmuyor ki bu çizgi gebeliği gösteriyor. Ben 2 testte çift çizgi görüp adet oldum. Sabah ilk idrarla testi tekrarlamanızı tavsiye ederim. Bi de bu kadar stres yapmayın ben burdan hissettim stresinizi. Bu kadar stresle baya uğraşırsınız ben söyliim. Hakkınızda hayırlısı olsunBu sorunun nesi ayni??nr zaman sormusum ben ?