• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testine bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

positive_ayrimci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
345
703
53
Merhaba hepimizin kadınlar günü kutlu olsun öncelikle 😍 kendi gebeliğe hazırlık telaşeme bir nefes mola verip size arkadaşım adına sormak istiyorum. Bat tarihi 9 martmış, ovü takibi yapmamış fakat adet bitiminden itibaren günaşırı değerlendirmiş. Bu sabah ilk idrarla test yapmış ve fotoğrafını attı ben bişeyler gördüm sizden de fikir almak istedim yardımcı olabilir misiniz çok çok hafif çizgi var gibi?? Efektiyle oynanmadı.

Eklentiler

• F5555FA6-506E-4F3A-89F4-3DE9700E2405.jpeg
    F5555FA6-506E-4F3A-89F4-3DE9700E2405.jpeg
    88,9 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba hepimizin kadınlar günü kutlu olsun öncelikle 😍 kendi gebeliğe hazırlık telaşeme bir nefes mola verip size arkadaşım adına sormak istiyorum. Bat tarihi 9 martmış, ovü takibi yapmamış fakat adet bitiminden itibaren günaşırı değerlendirmiş. Bu sabah ilk idrarla test yapmış ve fotoğrafını attı ben bişeyler gördüm sizden de fikir almak istedim yardımcı olabilir misiniz çok çok hafif çizgi var gibi?? Efektiyle oynanmadı.
Evet var sabah tekrarlasin hayırlı olsun
🤲🏽🤲🏽

kuzum insallah iyi haber alirsiniz da. yarin tekrar etmesini soyle testi. pozitif gibi duruyo cok beklemeden cektiyse. Eger kuruma cizgisi deil se. 😍😍

Back