- 5 Temmuz 2024
- 138
- 57
- 28
- Konu Sahibi attorney06
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet günümü bekliyorum tecrübelendim bugün de öylesine yapayım hadi demiştimKan verın . Testler yalancı cıkabılıyor .
Heyecanlanıyor insan :) sabah ilk idrar daha doğru sonuç verıyor ama yıne de cidden çoğu test üzüyorAdet günümü bekliyorum tecrübelendim bugün de öylesine yapayım hadi demiştim
Ben ilk prodoctor ile yapmıştım negatiftiDurdukça belirginleşti. Marka laboquick. Ben de görüyo gibiyim ama objektif olamıyorum işte
Canım bu marka test benimde adetime 4-5 gün kala bu şekilde silik çıkardi her gün yaptığımda koyulaşıyordu şuan hamileyim testlerimi de ekliyorum seninde inşallah vardırSelamlar kızlar perşembe günü adet olacağım. Az önce test yaptım daha önce yüzlerce test yapmıştım ama ilk kez sanki mutlu son gibi. Ben öyle görmek istiyor da olabilirim yorumlayabilir misiniz? Pembeli olan yapar yapmaz çektiğim diğeri 10 dk sonra
Tatlım kaç haftaliksinCanım bu marka test benimde adetime 4-5 gün kala bu şekilde silik çıkardi her gün yaptığımda koyulaşıyordu şuan hamileyim testlerimi de ekliyorum seninde inşallah vardır
7+1 şuanTatlım kaç haftaliksin
Kuzum ben son adet tarihi karışık gerçi daha doktor sormadı ama Perşembe günü gittim ultrason baktı rahim duvarı kalinlasmis sağlıklı bir gebelik olacak gibi dedi beta 1500 du haftaua gel dedi önümüzdeki pazartesi gitsem kese gozukur mu7+1 şuan
Gözükür bence yaKuzum ben son adet tarihi karışık gerçi daha doktor sormadı ama Perşembe günü gittim ultrason baktı rahim duvarı kalinlasmis sağlıklı bir gebelik olacak gibi dedi beta 1500 du haftaua gel dedi önümüzdeki pazartesi gitsem kese gozukur mu
Var gibiiiSelam hanımlar sizce benim testte bir umut var mı?
İnşallah 1.5 senedir istiyorumVar gibiii
Bu marka test yanıltmıyor bat 4 gün kala benim böyle çıkmıştı seninde hafif ben görüyorum çizgi sanki kan ver benceSelamlar kızlar perşembe günü adet olacağım. Az önce test yaptım daha önce yüzlerce test yapmıştım ama ilk kez sanki mutlu son gibi. Ben öyle görmek istiyor da olabilirim yorumlayabilir misiniz? Pembeli olan yapar yapmaz çektiğim diğeri 10 dk sonra
Kan tahlili yaptırın boşuna ümitlenmiş olmazsınızSelamlar kızlar perşembe günü adet olacağım. Az önce test yaptım daha önce yüzlerce test yapmıştım ama ilk kez sanki mutlu son gibi. Ben öyle görmek istiyor da olabilirim yorumlayabilir misiniz? Pembeli olan yapar yapmaz çektiğim diğeri 10 dk sonra