- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yaşamadım kii dahaKeşke bu duyguyu bende yaşayabilsem![]()
Allah hepimize nasip etsin inşallah aratmadan versin. Hayırlısını versin. Seni çok iyi anlıyorum canimmBende yaşamadım kii daha![]()
Aminn o kadar kötü bişey ki hayatımda hiç olmadığım kadar eksik hissediyorum ve etrafımda beni anlayacak kimsenin olmaması canımı yakıyorAllah hepimize nasip etsin inşallah aratmadan versin. Hayırlısını versin. Seni çok iyi anlıyorum canimm![]()
Üzme kendini bende polikistik over var kimi diyor olur kimi diyor olmaz. Ama ben bu ay soğan kürüne başladım. Sen de bir dene bakalım belki faydası olur. Eşine de keciboynuzu özü yedirAminn o kadar kötü bişey ki hayatımda hiç olmadığım kadar eksik hissediyorum ve etrafımda beni anlayacak kimsenin olmaması canımı yakıyor![]()
Eşimde problem yok benim sağ tüpüm kapalı birde yumurtalarım geç çatlıyor. Polikislik over olupta hamile kalan çok kişi var sıkma canını biraz geç olur belki ne kadardır olmuyorÜzme kendini bende polikistik over var kimi diyor olur kimi diyor olmaz. Ama ben bu ay soğan kürüne başladım. Sen de bir dene bakalım belki faydası olur. Eşine de keciboynuzu özü yedir![]()
Keşke bu duyguyu bende yaşayabilsem![]()
Aminn o kadar kötü bişey ki hayatımda hiç olmadığım kadar eksik hissediyorum ve etrafımda beni anlayacak kimsenin olmaması canımı yakıyor![]()
İnşallah Allah razı olsun o güzel duyguyu tatmak istiyorumŞu mesaja burnumun direği sızladı,Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda size de bu duyguyu yaşatsın inşallah.
Benim de 7 sene sonra doğdu kızım o kadar iyi anlıyorum ki,çok üzülüyorum bu mesajları görünce, her zaman çocuk isteyip de olmayanlar dualarımda,Rabbim en kısa zamanda nasip etsin bütün isteyenlere.
İçinizi ferah tutun olmayacak diye bir şey yok sadece daha zamanı gelmemiş, o gün gelince siz de mucizenize kavuşacaksınız
Ya kimine basitmiş gibi gelecek ama ben evlendiğim ilk günden beri hiç korunmadan bebek istedim. 1.5 yıl oldu canım. Hadi bir yil tamam normal diyorlar ama hâlâ olmadi isteEşimde problem yok benim sağ tüpüm kapalı birde yumurtalarım geç çatlıyor. Polikislik over olupta hamile kalan çok kişi var sıkma canını biraz geç olur belki ne kadardır olmuyor
Amin bende hep ederken tüm isteyenlere diyorum. Kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah. Burda birbirimize umut olmak da çok güzel Allah razı olsun Allah yavrularını sana bağışlasın insallah.Şu mesaja burnumun direği sızladı,Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda size de bu duyguyu yaşatsın inşallah.
Benim de 7 sene sonra doğdu kızım o kadar iyi anlıyorum ki,çok üzülüyorum bu mesajları görünce, her zaman çocuk isteyip de olmayanlar dualarımda,Rabbim en kısa zamanda nasip etsin bütün isteyenlere.
İçinizi ferah tutun olmayacak diye bir şey yok sadece daha zamanı gelmemiş, o gün gelince siz de mucizenize kavuşacaksınız
Insallah tez zamanda bır bebegın olur saglıklı topaç gibi. Bende 5yıl bekledım ne kadar cok ağladım. En son dogururken amelıyathanede kalben-haydi söyle çalıyordu bebegımı ılk defa o sarkıda gördüm allahım agrıyı acıyı bır dakıkada unuttum dogum vıdeomda bıle var hala gozlerım doluyor aklıma gelınce. Umarım ıstedıgın kadar bebegın olur allah kımsenın kucagını bos bırakmasın. Insan bırı bebek varmı soracak dıye ınsan ıcıne cıkamıyor yanı ben oyle oldum. Dogum gunu mevlut hepsınden kactım. Ayyyy ınsallah o mutlu haberı en kısa surede alırsın canımAmin bende hep ederken tüm isteyenlere diyorum. Kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah. Burda birbirimize umut olmak da çok güzel Allah razı olsun Allah yavrularını sana bağışlasın insallah.![]()
Allah nasip eder inşallah ben kontrole geldim yumurtalarım 10mm olmuş 5 gün femara kullandım iğneyi bekliyorum şuan 2 gün sonra tekrar kontrolüm var sen tedaviye fln başladın mıYa kimine basitmiş gibi gelecek ama ben evlendiğim ilk günden beri hiç korunmadan bebek istedim. 1.5 yıl oldu canım. Hadi bir yil tamam normal diyorlar ama hâlâ olmadi iste![]()
Insallah tez zamanda bır bebegın olur saglıklı topaç gibi. Bende 5yıl bekledım ne kadar cok ağladım. En son dogururken amelıyathanede kalben-haydi söyle çalıyordu bebegımı ılk defa o sarkıda gördüm allahım agrıyı acıyı bır dakıkada unuttum dogum vıdeomda bıle var hala gozlerım doluyor aklıma gelınce. Umarım ıstedıgın kadar bebegın olur allah kımsenın kucagını bos bırakmasın. Insan bırı bebek varmı soracak dıye ınsan ıcıne cıkamıyor yanı ben oyle oldum. Dogum gunu mevlut hepsınden kactım. Ayyyy ınsallah o mutlu haberı en kısa surede alırsın canım
[/Allah razı olsun burda isteyen herkese nasip olsun inşallah. Ne iyi bir insansın Allah sana da ne muradın varsa versin insallah![]()
Kuzum polikistik icin tamamiyle bitirecek bir tedavi yok maalesef nedeni de bilinmiyormus zaten bunun. Ama suan gordugum kadariyla çagimizin hastaligi çogu kiside var ister zayif ol ister kilolu ol yine oluyor. Inan kucucuk bir seyim. E doktorlarda hormon takvitesi yapiyor. Bunun daha cok bozdugunu söylüyorlar. Ben folik asit inofolic kullanıyorum. Bir de soğan kurunu deniyorum iste. Hormon tedavisi de görmüştü bana hiçbir faydası olmadi yine düzensiz bir adet dönemi hep böyle yalancı adetlerle geçti ömrüm. Allah bizimde yavrularımızı verecektir mutlaka. Bunu hep meryem suresi ile hatırlar ona isyan etmekten korkarım. Yanı kuzum benim isim Allah'a bıraktım. Düşünsene 8 ay adet görmediğini nasil hissederdin her şey kullandım yaptım.Allah nasip eder inşallah ben kontrole geldim yumurtalarım 10mm olmuş 5 gün femara kullandım iğneyi bekliyorum şuan 2 gün sonra tekrar kontrolüm var sen tedaviye fln başladın mı