Hala kan vermedin mi sabira gel masallah :)))Cok heyecanlandim ya bata 2 gun var sabah ilk idrarla yaptim
Teste göre hamilesin gibi gözüküyorCok heyecanlandim ya bata 2 gun var sabah ilk idrarla yaptim
Hayrliii olsunnn canimm hamilesinn rabbimm saglikli bi seklde kucagina almayida nasip etsn :)Kizlar ben daha yeni uye oldum.adetime 4 gun var test yaptim ilk 5 dk icing bu sekilde cikti sizce bu ne demek??
Canim sigorta yok pazartesi esim biseyler yapacak caktirmak istemiyorum cunku supriz yapmam gerekHala kan vermedin mi sabira gel masallah :)))
Bencede tesekkurler canim:)Teste göre hamilesin gibi gözüküyor
Aminnn herkesle beraber insallah canim ama cok tuhaf anlatamam ya:)Hayrliii olsunnn canimm hamilesinn rabbimm saglikli bi seklde kucagina almayida nasip etsn :)
Benimde böyleydi hayırlı olsun ☺Cok heyecanlandim ya bata 2 gun var sabah ilk idrarla yaptim
Ya benmde vrdi kurtj oldum rbbm banada nsp eder insllh benmde silik cikti testm bklm bekliyormAminnn herkesle beraber insallah canim ama cok tuhaf anlatamam ya:)
Cok tesekurler canim benim :)Benimde böyleydi hayırlı olsun ☺
Cok gecmis olsun canim benim bazen kismetten ote gidilmiyor sabret icini ferah tut allah biran once mutlu etsin senideYa benmde vrdi kurtj oldum rbbm banada nsp eder insllh benmde silik cikti testm bklm bekliyorm
Allah razi olsun canim :)Cok gecmis olsun canim benim bazen kismetten ote gidilmiyor sabret icini ferah tut allah biran once mutlu etsin senide
Ne demek canim benim dualarimizi esirgemeyelim birbirimizden:)Allah razi olsun canim :)
Oyle tabi canm Allah ysrdmcmz olsun :)Ne demek canim benim dualarimizi esirgemeyelim birbirimizden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?