Arkadaşlar Bu aralar sık sık mide bulantısı, adet belirtileri, aşerme gibi durumlar içerisindeyim. Test yaptım ama silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim? Eşimle geri çekilme yöntemi kullanıyoruz bu yöntemle hamile kalan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar Bu aralar sık sık mide bulantısı, adet belirtileri, aşerme gibi durumlar içerisindeyim. Test yaptım ama silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim? Eşimle geri çekilme yöntemi kullanıyoruz bu yöntemle hamile kalan var mı?
Cizgi dagilmis gibi elinde baska test var mi tekrarla istersenArkadaşlar Bu aralar sık sık mide bulantısı, adet belirtileri, aşerme gibi durumlar içerisindeyim. Test yaptım ama silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim? Eşimle geri çekilme yöntemi kullanıyoruz bu yöntemle hamile kalan var mı?
Çok damlatmışsınız idrarı ben 2. Çizgiyi görüyorum ama üstünde pembe çizgiler var sanki testi bi tekrarlasan sabah 3 damladan fazla damlatma idrarArkadaşlar Bu aralar sık sık mide bulantısı, adet belirtileri, aşerme gibi durumlar içerisindeyim. Test yaptım ama silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim? Eşimle geri çekilme yöntemi kullanıyoruz bu yöntemle hamile kalan var mı?
Evet bende o yamuk çizgiyi anlamadım 3-4 gün geciktiSilik değil bence nete yakın bir çizgi çıkmış ama bir yandan ileride yamuk bir çizgi daha var. Nedense test bozuk gibi geldi. Bir tuhaf yani..
Kaç gün geciktiniz?
Sanırım 3 damladan fazla yaptım acemilikÇok damlatmışsınız idrarı ben 2. Çizgiyi görüyorum ama üstünde pembe çizgiler var sanki testi bi tekrarlasan sabah 3 damladan fazla damlatma idrar
Önereceğiniz bir marka var mı acaba bende bu markanın kötü oldugunu duydum yaptıktan sonraTest bozuk miratech almayın 2 defa yalancı pozitif çıkardı berbat bi test güvenmeyin
Yarın sabah başka marka bir gebelik testi ile ilk idrarınızla deneyin.Evet bende o yamuk çizgiyi anlamadım 3-4 gün gecikti
Ben hemşireyim genelde hastanede kan verip öğreniyorum en net oÖ
Önereceğiniz bir marka var mı acaba bende bu markanın kötü oldugunu duydum yaptıktan sonra