• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testinde pozitif cikti ama kanama devam ediyor lutfen yardim

filiz1040

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2018
1
0
1
44
iyi gunler arkadaslar bu ay adet oldum gunu 3 gun gecti gebelik testi pozitif cikti ama kanamam devam ediyor acik renkte acaba dusuk mu yaptim eger dusuk yaptiysam icerde parca falan kalmismidir yada hamileligim devam ediyormudur lutfen yardim edin tecrubeli arkadaslar.

iyi gunler arkadaslar bu ay adet oldum gunu 3 gun gecti gebelik testi pozitif cikti ama kanamam devam ediyor acik renkte acaba dusuk mu yaptim eger dusuk yaptiysam icerde parca falan kalmismidir yada hamileligim devam ediyormudur lutfen yardim edin tecrubeli arkadaslar.
Kan testi vermelisiniz

Kimyasal gebelik yasamissiniz büyük ihtimal, parça kalmaz , o ilerlemiş gebeliklerde olur , siz yinede kan testi verip gebeliği kesinlestirin

Back