Gebelik testinde pembe yerine beyaz cizgi !!

Kelebegim58

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
15
2
32
Merhaba hanimlar araniza yeni katildim cok uzun zamandir forumlari takip ediyordum size şöyle bir sorum olacak 2 gün önce 2 tane gebelik testi aldım ikiside aynı marka aldığım gün birini yaptım bir çizgi pembe yerine beyaz oldu bugün diğerinide yaptım yine 2. Çizgi beyaz hiç böyle bişeyle karşılaşmadım o kadar test yaptım ya pozitifi gördüm yada negatifi beyaz çizgi ilk kez görüyorum sizce ne olabilir

Eklentiler

• 20200222_080905.jpg
    20200222_080905.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 3.651
  • 20200222_080812.jpg
    20200222_080812.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 4.097
Beyaz cizginin bi anlami yokki.
Adi ustunde beyazsa manasizdir birsey yoktur

Beyaz cizginin bi anlami yokki.
Adi ustunde beyazsa manasizdir birsey yoktur
Evet bende öyle düşündüm ama iki testtede ayni sey oldu bazi forumlarda beyaz cikanlar olmus sonra tekrar yapinca pembe olmus bende adetim gecmeden yaptim diye oyle oldu diye düşündüm

Evet bende öyle düşündüm ama iki testtede ayni sey oldu bazi forumlarda beyaz cikanlar olmus sonra tekrar yapinca pembe olmus bende adetim gecmeden yaptim diye oyle oldu diye düşündüm
Ben siliklik gordum beyazlik gormedim
Belki de vardir bilemeyiz

Beyaz cizgi oldugunu kim söxledi. Erken gebelik testi alın deneyin hemen bunlarda cikmaz

Beyaz cizgi oldugunu kim söxledi. Erken gebelik testi alın deneyin hemen bunlarda cikmaz
Erken gebelik testini hiç kimse önermiyor çünkü çok fazla yanılma payı oluyor gecen gun yaptim ondada hayalet pembe cizgi olustu ama bunlarda yanılıyor en iyisi adet tarihini bekleyip kan testi yaptırmak sanırım

Erken gebelik testini hiç kimse önermiyor çünkü çok fazla yanılma payı oluyor gecen gun yaptim ondada hayalet pembe cizgi olustu ama bunlarda yanılıyor en iyisi adet tarihini bekleyip kan testi yaptırmak sanırım
Kendiniz bilirsiniz beklerim derseniz tabiki en dogrusu o ama erken gebelik testini kimse önermiyo diye birsey yok asıl 5 tllik testler güvenilmez.

Kendiniz bilirsiniz beklerim derseniz tabiki en dogrusu o ama erken gebelik testini kimse önermiyo diye birsey yok asıl 5 tllik testler güvenilmez.
Açıkçası çok sabirsizim erkenden öğrenmek istiyorum ama 3 tane test yaptım biri erken gebelik testiydi çok silik bir çizgi cıktı belli belirsiz bu testlerdede beyaz cıktı hiç bişey anlamadım

Açıkçası çok sabirsizim erkenden öğrenmek istiyorum ama 3 tane test yaptım biri erken gebelik testiydi çok silik bir çizgi cıktı belli belirsiz bu testlerdede beyaz cıktı hiç bişey anlamadım
Kac gününüz var adete. Ve asıl önemli olan yumurtlama gününüz nezamandı

Adetime 10 gün varken test yaptığımda ikinci çizgi olarak beyaz çizgi çıkmıştı.
Testi 2 gün sonra tekrarladığımda ikinci pembe çizgiyle karşılaştım. Suan hamileyim😊

X