• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinde ikinci cizgi silik çıktı acaba hamilemıyım yardım?

Kbramede

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
5
1
6
36
Adetime 2 gün vardı dayanamayıp gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba hamilemiyim bilgisi olan yardımcı olabılır mı??

Eklentiler

• IMG_3566.JPG
    IMG_3566.JPG
    22,3 KB · Görüntüleme: 1.079
Ben testlere pek guvnmyrm acıkcası ama var gorunuyr bı kan testıyle kesınleştr

bence 2 gün bekle şu an öğrensen de düşük bir değer çıkacak reglin 2 gün geçsin hemen kan testi yaptırınca hamileliği garantilemiş ya da yaptırmayınca içinde olan bebek kaybolacak değil az sabır:KK66: bence de kesin hamilesin ve neden az sabır dediğimi ilerleyen haftalarda anlayacaksın:KK48:

Mrb yeni katıldım.. hep yorumları okuyordum ama şimdi hamileyim ve bende yaşadıklarımı yardımcı olması açısından paylaşmak istiyorum. Adet gecikmesinin 3.4. Ve 6. Gününde idrar testi yaptım negatif çıktı. 6.gününde Dr rahim duvarın kalınlaşmış adet söktürücü vermek istemiyorum, hamile olabilirsin dedi. 8. Günde kanda pozitif çıktı. 3yıldır istiyoruz karı koca ilk defa bu ay içimize doğdu. Erkenden test yapıp moralinizi bozmayın.. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..

Kan testi yaptım arkadaşlarr pozıtıf cıktı Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahh

Back