- 17 Ağustos 2015
- 466
- 267
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimYok ben göreedim cizgi
Teşekkür ederim
Malesef yokMerhaba arkadaşlar ben son adetimin renginden sıklığından şüphelendiğim için test yaptım bir dahaki adetime 17 gün var eğer şu ana kadar hamile olsaydım biliyorum belirgin çıkardı kendi kendime çizgi gibi birşey görüyorum ışıkta ama kesinlikle pembe değil nedir bu ?Eki Görüntüle 2205107
Ben göremedim ama Rabbim gönlünüze göre versin inşallah en kısa zamanda....Merhaba arkadaşlar ben son adetimin renginden sıklığından şüphelendiğim için test yaptım bir dahaki adetime 17 gün var eğer şu ana kadar hamile olsaydım biliyorum belirgin çıkardı kendi kendime çizgi gibi birşey görüyorum ışıkta ama kesinlikle pembe değil nedir bu ?Eki Görüntüle 2205107
Teşekkür ederim cevap için :) galiba bir ben görüyorum çizgi bakalım hakkımızda hayırlısı olsunBende regl olmadan 4 gün önce hayali bir çizgi gördüm. regli olacağım gün test yaptım silik çizgiyi gördüm. en son kan testitle hamileyim :)
Canım ben gördüm çizgiyi ama test bı tuaf geldi bana imkanın varsa bir tane daha yap test de sıkıntı yoksa bence hamileyim Allah nasip etsin inşallah bir an önce haber et bana olur mu ?Kızlar adetime iki gün var sabah yaptım fakat çok silik
Sağol canım benim amin inşallah.bugun Alicam test sence yarinsabah mi yapayım yoksa aldıktan sonramiCanım ben gördüm çizgiyi ama test bı tuaf geldi bana imkanın varsa bir tane daha yap test de sıkıntı yoksa bence hamileyim Allah nasip etsin inşallah bir an önce haber et bana olur mu ?
Canım ya yarın sabah yap ya da 4 saat idrarını tut ondan sonra sanırım adet günün bugun benim ilk gebeliğimde 6 gün geçmişti akşam yapmıştım ama kesin sonuç olsun sen idrarını tut canım benceSağol canım benim amin inşallah.bugun Alicam test sence yarinsabah mi yapayım yoksa aldıktan sonrami
İnşallah çok güzel sonuçlarla gelirsin :)Sağol canım benim amin inşallah.bugun Alicam test sence yarinsabah mi yapayım yoksa aldıktan sonrami
İnşallah canım ama agrilarim başladı şuan büyük ihtimal adet olucam senin bebisin kaç aylık canım Allah bağışlasınİnşallah çok güzel sonuçlarla gelirsin :)
İnşallah çok güzel sonuçlarla gelirsin :)
Şuan adet olmuşum gibi kasık ağrım var çok ağrıyor canım ama kanamam yok bu ne şimdiİnşallah çok güzel sonuçlarla gelirsin :)
Canım seni umutlandirmak istemem ama ben adet Olcam zannedip ped bile almistim ama olmamistim 2 yaşında oğlum varŞuan adet olmuşum gibi kasık ağrım var çok ağrıyor canım ama kanamam yok bu ne şimdi