• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinde çıkan beyaz çizgi

Zehraeruc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
112
54
28
30
Merhaba kızlar.
1 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık. Çocuk istiyoruz fakat gebe kalamıyorum. Eşim 3 ay işi için şehir dışında eğitim gördü 17 gün önce geldi. Bugün arkadaşımın ısrarı ile test yaptık. Ve ilk defa böyle birşey ile karşılaşıyorum testte 2. Çizgi gebe değilsen hiç olmaz biliyorsunuz. Bende beyaz belirgin bir çizgi vsrdı. Bizde acaba test için erken ya o yüzden varda belirgin mi olmadı ki diye düşündük. Bu durumu daha önce yasayan varmı ? Pazartesi kan tahlili için gideceğim ama heyecandan duramiyorum yerimde. Testin fotosunu ekledim yakinlastirdiginizda gorebilirsiniz

Eklentiler

• 20201016_184249.webp
    20201016_184249.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 750
Merhaba kızlar.
1 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık. Çocuk istiyoruz fakat gebe kalamıyorum. Eşim 3 ay işi için şehir dışında eğitim gördü 17 gün önce geldi. Bugün arkadaşımın ısrarı ile test yaptık. Ve ilk defa böyle birşey ile karşılaşıyorum testte 2. Çizgi gebe değilsen hiç olmaz biliyorsunuz. Bende beyaz belirgin bir çizgi vsrdı. Bizde acaba test için erken ya o yüzden varda belirgin mi olmadı ki diye düşündük. Bu durumu daha önce yasayan varmı ? Pazartesi kan tahlili için gideceğim ama heyecandan duramiyorum yerimde. Testin fotosunu ekledim yakinlastirdiginizda gorebilirsiniz
Beyaz çizgi kuruma çizgisi diyorlar sabah tekrarlayın yada en kesın sonuç ıcın beta hcg kan testi yaptırın

Benimde aynı öyle olmuştu ve hamile olduğumu öğrendim hayırlısı olsun🥰

Merhaba kızlar.
Bi de bunu gördük. Beyaz çizgi neymiş ya ? Baya da belirgin yani. Acayip merak ettim. Sonucu bizimle de paylaşın lütfen ve bence pazartesiye kadar başka marka test alıp test yapın tekrar

Bi de bunu gördük. Beyaz çizgi neymiş ya ? Baya da belirgin yani. Acayip merak ettim. Sonucu bizimle de paylaşın lütfen ve bence pazartesiye kadar başka marka test alıp test yapın tekrar
İnanın bende ilk kez karşılaşıyorum ve çok sasırdım. Çok istddigim için acaba bir tek ben mi goruyorum diye bile kuşkulanmıştım. 10 gün daha geçsin kan testi vermeyi planlıyorum. Umarım gebe kalmışımdır 🙏😊

Merhaba kızlar.
benimde aynı çıkıyo sonra adet oluyorum yumurtlama dönemindeysen falan hassas oluyo o testler ozamn da beyaz cıkıyo

Back