bubus allah insallah sanada nasip eder hamissindir.benimde süphem varda o yüzden arastiriyorum
senin şüphelerin ne acaba? günün geçtimi? bende senle aynıyım sanırım...
canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bubuş kız sende arasan bari artık bak saat 3 oldu bi saatden bişi olmaz
canim regl daha var.biz disari bosalma teknigiyle korunuyorduk.ve üst üste bir kac gün oldu.ben bu aralar istemiyorum bebek planda vardi ama daha degil.kasik agrilarim oluyor.bulanti,bas agrisi,yorgunluk,gögüslerim sisti,cok duygusallastim.dün tam gün agladim ya durduk yere birsey yokken.bacak bel agrilari var.bilmiyorum daha günüm var
ama psikolajik te olabilir insallah diyorum.
kızlar bulantılar altıncı yedinci haftadan sonra başlar baş ağrısı görülebilir ama benim mesela adet olacağımda başıma bi ağrı girerdi ta ertesi güne kadar hamile olduğumu öğrenmeden önce giren ağrı hap yutunca yada birazdan geciyodu kasıklarda seyyirme olabiliyomuş bende olmadı yanlız benim kasık ağrılarım vardı doktorada söyledim dış gebelik olabilirmi diye allahdan yoktu şimdi kocaman oldu oğlum kasımda buluşacağız allah nasip ederse inşallah
KIZLAR ARADIM MALESEF NEGATIF.UZULMEDIM AMA NIYE BU KADAR GECIKTIM ANLAMIYORUM YAA GICIK OLDUM YARIN TATILE GIDIYORUM VE BU BEL AGRISI KASIK AGRISI DEMEKKI ADET OLUCAM.HEMEN DOĞUM KONTROL HAPI ALMAM LAZIM.GELINCEDE DIREK DOKTORA.SIZLERI OPÜYORUM KENDINIZE IYI BAKIN INSALLAH SIZIN IYI HABERLERINIZI ALIRIM.:1hug:
öncelikle tebrik ederim canım eşin ne kullandı sperm sayısını artırmak için acaba.
canım eşimin kullandığı EVON E VİTAMİNİYDİ
sizin kaçıncı denemenizdi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?