Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar adetime 2 gün var ve ben bugün test yaptim.2 çizgi ama 2.si daha açik renk.az önce doktorumun muaynanesine gittim ve kan testi yaptirtim ama saat 7 ye kadar beklicem.benim için dua edin lütfen.
haberi verdi arkadas 4 hafatlaik geliyor bebesi yolda.beyde toplantidan kostuuuinşallah bebişin olur :
ben size yardımcı olacaksa şunları yazmak istiyorum.eşimle ilişki sonrası eşim kendini geri çekmeyip bekliyordu.spermler dışarı akmasın diye.sigarayı 3 aydır içmiyorum.ilişki sonrası kalça altına yastık 2 saat yat bakalım.ve pozisyon ya erkek üstte olucak kadın kalça altına aynı anda yastık koyacak,yada dirsekdiz pozisyonu.veee kızlar ben yumurtlama günümü takip etmedim açıkcası.1 ay boyunca 2 günde bir ilişki.eşim sperm sayısı arttırı kullandı.2 günde bir yapsanda sperm sayısı fazlaydı haliyle..bol şans size
şimdi aradilar.pozitif ve 4 haftalik.kizlar tansiyonum düştü sanirim.ölebilirim şimdi.