- 21 Haziran 2016
- 9.249
- 25.558
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Ne zaman çıktığını bilmiyorum birkaç saat önce yaptım testi ben.Bi sure sonra derken ne kadar sonra cikti
Bence pozitifKızlar selam
Şimdilik bebiş planımız yok ancak adetim 1 gün gecikince merak bu ya, test aldım..
İlk etapta bir şey çıkmadı ancak belli bir süre sonra baktım silik çizgi..
Fotoda belli olmayınca kontrastıyla filan oynadım..
Sizin fikriniz nedir?
Sonradan çıkan çizgi kesinlikle yanıltıcı mıdır?
Eki Görüntüle 2272514
Öyle mi dersiniz. Hayırlısı Allahtan.Bence pozitif
Yok ilk 10 dakka hiçbir şey görmedim gözlerim kanadı kontrol etmekten. Şimdi bakim dedim çizgi görünce panikledim.Pozitif gibi görünüyor ilk 5dk içinde boyke çıktıysa kan testi ver
Burada cok oldu arkadaslarda boyle cikipda gebe olmayan bi keresinde benimde 45 dk sonra cikmisti ama hamile degildim bi kac gune adet olmazsan tekrarla derimNe zaman çıktığını bilmiyorum birkaç saat önce yaptım testi ben.
Hmm tamamdır tecrübeliler negatif diyor yaniBurada cok oldu arkadaslarda boyle cikipda gebe olmayan bi keresinde benimde 45 dk sonra cikmisti ama hamile degildim bi kac gune adet olmazsan tekrarla derim
Tekrarla istersen bana pozitif gibi geldiYok ilk 10 dakka hiçbir şey görmedim gözlerim kanadı kontrol etmekten. Şimdi bakim dedim çizgi görünce panikledim.
Yarın akşam da olmazsam tekrarlim. Çünkü reglim hiçbir zaman 2 gün gecikmedi saatinde gelir neredeyse.Tekrarla istersen bana pozitif gibi geldi
Yani ihmal etmeyin sonuçta içinizde bir can olucakYarın akşam da olmazsam tekrarlim. Çünkü reglim hiçbir zaman 2 gün gecikmedi saatinde gelir neredeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?