Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuruma çizgisi değil pembemsi bir çizgi yıkadım ama yine aynıı10 dk üzerinde maalesef kuruma çizgisi gibi yanıltıcı çizgiler çıkar
ya inşallah öyledir 4 yıldır bekliyorum. Adetim gecikti 1 2 gün aşılamadan sonra destekleyici hap verdi doktorum belki ondandır bilmiyorum ama. Kuruma çizgisimi acaba dedim ama pembemsi bir çizgi yıkadım yine gitmedi. İnşallah gerçekten de pozitiftirBen aşılama olmadan normal hamile kaldım. Adet gecikmesi bile olmadan test yaptım dayanamamıştım aynı böyke ufacık bir silik çizgi çıkmıştı hemen gittim acilde kan verdim beta hcg değerim ufakta olsa artmıştı son adet tarihime göre 3 4 hafta arasında hamileydim umarım istediğin gibi olur hemen acile git kan ver :) 2 saat bile sürmeden sonuç çıkıyor lütfen bizimlede paylaş gizel haberlerini bekliyoruz.
Başka test varsa tekrarlayın bu test şuan negatif çünkü.ya inşallah öyledir 4 yıldır bekliyorum. Adetim gecikti 1 2 gün aşılamadan sonra destekleyici hap verdi doktorum belki ondandır bilmiyorum ama. Kuruma çizgisimi acaba dedim ama pembemsi bir çizgi yıkadım yine gitmedi. İnşallah gerçekten de pozitiftir
Yarın direkt kan testi vereceğimBaşka test varsa tekrarlayın bu test şuan negatif çünkü.
Bir kaç saat sonra çıktı ise kuruma çizgisidir, olsa hemen çıkardı bence Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKuruma çizgisi değil pembemsi bir çizgi yıkadım ama yine aynıı
Kuruma çizgisi olma ihtimali çok yüksekKızlar aşılamamın 12. Günü sabah idrar testi yaptım bıraktım bir kaç saat sonra böyleydi. Ne diyorsunuz çizgi hafif kaymış gibi. Bi şaşırdım kaldım. Ay nolur inşallah pozitif olur yaa lütfen Allahım
Evet sonuç yarın yada gece 12den sonra çıkacakmışKan verdiniz mi ?
Bugün kahvrengi şekilde peçeteyle silecek kadar lekenme yaşıyorum inşallah regl olmam . Moralim bozulmadı değilKan verdiniz mi ?
Hayırlısı olsun inşallahEvet sonuç yarın yada gece 12den sonra çıkacakmış
Negatif canım maalesefÇıktı mı sonucun ?