Evet ama bekleyemiyorum maaalesefben de gördüm sanki ama daha çok var ya regle
Canım bence hemen eczaneye koşup erken gebelik testi almalısınEvet ama bekleyemiyorum maaalesef
Tamamdır ondan almayayım tesekkür ederimArtımed harici ne varsa sorun olmaz herhalde. Artımed sahte çıkartıyor. Ama erken gebelik yap bir de bunda silikse erken gebelikte çıkması lazım
valla olabilir yani. bence kan verinEvet ama bekleyemiyorum maaalesef
Birazdan almaya gideceğim (gitmekten bile korkmam normal mi?)Canım bence hemen eczaneye koşup erken gebelik testi almalısın
O kadar korkuyorum ki kesin ve net şekilde yok olma durumuna ihtimalleri bile sever durumdayımvalla olabilir yani. bence kan verin
Hadi koş ve sonucu bize de atBirazdan almaya gideceğim (gitmekten bile korkmam normal mi?)
o kadar haklısın ki. bi 2-3 gün sonra erken gebelik testiyle dene istersen bir daha. ben karakter olarak bekleyemezdimO kadar korkuyorum ki kesin ve net şekilde yok olma durumuna ihtimalleri bile sever durumdayım
Evet tabiki hemde çokHadi koş ve sonucu bize de atanladığım kadarıyla pozitif sonuç almak istiyorsun değil mi
Hadiii bakalım haberlerini bekliyoruzEvet tabiki hemde çok
Bende bekleyemiyorum inan kio kadar haklısın ki. bi 2-3 gün sonra erken gebelik testiyle dene istersen bir daha. ben karakter olarak bekleyemezdimreglüm bir gün bile gecikince hemen kan vermeye koşuyordum
benim de reglden farklı olan tek belirtim göğüs ucu ağrımdıBende bekleyemiyorum inan kiO yüzden sadece göğüslerimin uçlarında aşırı hassasiyet var normalden çok fazla inan bekleyemedim batı
Çıktım gidiyorum hadi hayırlısıbenim de reglden farklı olan tek belirtim göğüs ucu ağrımdıümitlendirmek istemem ama beni ilk şüphelendiren göğüs ağrımdı
Ne yaptın canımÇıktım gidiyorum hadi hayırlısı