Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk 5 dk icinde cikti inşallah vardır Rabbım tum isteyenlere nasip etsin iclerinde banada amin amin aminVar gibi görünüyor.
O zaman pozitiftir adete kaç gün varIlk 5 dk icinde cikti inşallah vardır Rabbım tum isteyenlere nasip etsin iclerinde banada amin amin amin![]()
Kan verebilirsiniz. İnşallah sağlıkla tutunur bebişBugun adet günüm ben tup bebek transferi oldum 9. Günüm bugün
Yarinda test yapcm ertesi gun esim izinli ikna edersem kana gideriz yataktan kalkmama izin vermiyor ilkinde ayaktaydim bide yatarak denedik bakalimKan verebilirsiniz. İnşallah sağlıkla tutunur bebiş
Amiiinevet bende gördüm silik biraz, hayrılısı olsun hakknda :)
Yatmaniz gerekiyorsa yatın iyice tutnsun . Ben evde testlerle koyulasma takip ettim.Yarinda test yapcm ertesi gun esim izinli ikna edersem kana gideriz yataktan kalkmama izin vermiyor ilkinde ayaktaydim bide yatarak denedik bakalim
Aslinda doktor 2. Gunden sonra kalkabilirsin dedi qma bu sefer sadece yurumek icin kalktim 2 dk flnYatmaniz gerekiyorsa yatın iyice tutnsun . Ben evde testlerle koyulasma takip ettim.
Yok benimki kendilinden olduAslinda doktor 2. Gunden sonra kalkabilirsin dedi qma bu sefer sadece yurumek icin kalktim 2 dk fln
Sizindemi tup bebek tuttumu
Maşallah Rabbim anali babali büyütsünYok benimki kendilinden oldu