• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakarmısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meedze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
909
370
33
Selam kızlar,

öncelikle evet erken yumurtlamadan 8 yada 9 gün geçti ama dayanamayanlar bilir yine dayanamadım yine yaptım bu sefer sonuna kadar hep bembeyaz kalan test ile yaptımve hayal mayal birşeyler görüyorum sanki göre bilen var mı ☹️ Negativ yaptım oynadım resimle yanlız gözle ben göre biliyorum sizde göre biliyormusunu foto buraya yükleyince biraz kalitesi düşüyo 😕
B67EADB9-2C70-40A6-ACD2-91D4ACF045B4.webp

Selam kızlar,

öncelikle evet erken yumurtlamadan 8 yada 9 gün geçti ama dayanamayanlar bilir yine dayanamadım yine yaptım bu sefer sonuna kadar hep bembeyaz kalan test ile yaptımve hayal mayal birşeyler görüyorum sanki göre bilen var mı ☹️ Negativ yaptım oynadım resimle yanlız gözle ben göre biliyorum sizde göre biliyormusunu foto buraya yükleyince biraz kalitesi düşüyo 😕Eki Görüntüle 2738222
Canım göremedim ben. 12 gün olunca yumurtlamadan test yine yap

Selam kızlar,

öncelikle evet erken yumurtlamadan 8 yada 9 gün geçti ama dayanamayanlar bilir yine dayanamadım yine yaptım bu sefer sonuna kadar hep bembeyaz kalan test ile yaptımve hayal mayal birşeyler görüyorum sanki göre bilen var mı ☹️ Negativ yaptım oynadım resimle yanlız gözle ben göre biliyorum sizde göre biliyormusunu foto buraya yükleyince biraz kalitesi düşüyo 😕Eki Görüntüle 2738222
Sanki orda çok çok hayalet gibi yakınlaştırdım gördüm bişey sorucam canım hemen mi çıktı sonra mı bende yaptım daha adetime 10 gün var dün yaptım baktım bişey yoktu bugün baktım silik hayalet bi çizgi gördüm kuruma çizgisidir diye düşünüyorum ama belki bi ihtimal de veriyorum çünkü başıma çok geldi her seferinde hamile olduğumu öğrendim acaba sence nedir senin adete kaç gün var

Sanki orda çok çok hayalet gibi yakınlaştırdım gördüm bişey sorucam canım hemen mi çıktı sonra mı bende yaptım daha adetime 10 gün var dün yaptım baktım bişey yoktu bugün baktım silik hayalet bi çizgi gördüm kuruma çizgisidir diye düşünüyorum ama belki bi ihtimal de veriyorum çünkü başıma çok geldi her seferinde hamile olduğumu öğrendim acaba sence nedir senin adete kaç gün var
Hemen çıktı benim hatta ilk başta daha belirgindi ama dediğim gibi hayalet çizgisi gibi birşey 😅 6 gün olması lazm 🥺

Benimde adete 10 gün var bekliyorum sabirsizlikla elimde test var erken gebelik ama gostermez varsa bile .
Benimde 7 gün kaldı geçen aylar hep erken yaptım bu sefer yapmıcam adetim hiç şaşmaz günündedir bwklicem bakalım geçince yapıcam...bşlmiyorum her ay aynı hissi yaşıyorum sizde ölemi oldu? kendini sanki ilişki den sonra hamile gibi hissetmek geçen aylar hep öle hissettim olmadı bu ay hiç öle hissetmiyorum totem yapıyım belki tıtatr😊 bide akıntı dan belli oluyormuş galiba gene bilemem ama bel ve kasık ağrılarım var buda kafamın bir tarafı adet olucam gibi hissetmek 😔

Benimde 7 gün kaldı geçen aylar hep erken yaptım bu sefer yapmıcam adetim hiç şaşmaz günündedir bwklicem bakalım geçince yapıcam...bşlmiyorum her ay aynı hissi yaşıyorum sizde ölemi oldu? kendini sanki ilişki den sonra hamile gibi hissetmek geçen aylar hep öle hissettim olmadı bu ay hiç öle hissetmiyorum totem yapıyım belki tıtatr😊 bide akıntı dan belli oluyormuş galiba gene bilemem ama bel ve kasık ağrılarım var buda kafamın bir tarafı adet olucam gibi hissetmek 😔
Hahaha hepimiz aynıyız geçen ay o kadar çok belirtim vardı ki hamile değilsem bende ben değilim dedim ve tam gününde geldi adetim bir gün öncede hayalet çizgi gördüm ümitlendiydim sınra dedim ki birdaha asla adet gecikmesi olmadan yapmayacam ve gel gör ki bugün yine yaptım🤣 ama bu sefer hiç belirtim hiç birşeyim yok sadece adet olcak gibiyim olssm da kurtulsam 😅

Benimde aynı his oluyor her ay. Akıntı kaşık ağrısı bende de var ama öyle aman aman bi ağrı değil hafif sızlama gibi.bencede yapmayın bakalım bekleyin inşallah vardır ya.. Bende ovulasyon testi kullandım Bu ay. Ona göre ilişkiye girdik bi tık ümidim daha fazla benimde .

Fotoğrafın orijinal halini de atabilir misin canım? Ya sanki ben de gördüm bir çizgi 🙏🏻
Orjinalını sildim bile kuzum ama ovulasyon testi yaptım yine pik hatta ebeye gönderdim ama gebelik testi yaptığımı söylemedim tekrar pik yapmış değerlendir dedi inşallah hamileyimdir ya 🤲🏽♥️

Evet de gebelik testim de çok silik hayalet çizgisi vardı
Buay hormon ilaci falan kullandinmi? Mesela dr.benim kanda 2defa yumurtlama gordu buay.1hafta arayla.ben gonalf kullandim. Bana gore 30kasim pik olup catladi ovitilation testte.dr , hormon ilaci kullanirken ovitilation test ve gebelik testi yaniltir evde dedi.Kan bile 2defa yumurtlama gosterdi.

Back
X