- 10 Ağustos 2020
- 672
- 700
- 33
- 27
- Konu Sahibi Katre-i Matemm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim hayırlısıyla inşallah vardır teşekkür ederim cevap içinVar gibi kan testiyle doğrula hemen inşalllah vardır![]()
Silik çünkü daha çok minik , hayırlı olsunKızlar 10 dakikada çıktı bat gününe 4 gün var kuruma çizgisi mi sizce
İnşallah vardır sağol canım benim isteyen herkese nasip olsunSilik çünkü daha çok minik , hayırlı olsun![]()
Yaa o kadar çok sevindim Ki inşallah Allah'ım sağlıklı kucağınıza almayı nasip ederKızlar 10 dakikada çıktı bat gününe 4 gün var kuruma çizgisi mi sizce
Eveterken gebelik testi mi bu
İnşallah vardır gülüm sağol Allah razı olsun darısı isteyen herkese olsunYaa o kadar çok sevindim Ki inşallah Allah'ım sağlıklı kucağınıza almayı nasip eder
Erken gebelik testi ise hamile olma şansın çok yüksek bu testlerin yanıldıgını görmedim ben hayırlı olsun şimdiden
İnşallah canım sağolErken gebelik testi ise hamile olma şansın çok yüksek bu testlerin yanıldıgını görmedim ben hayırlı olsun şimdiden