Gebelik testime bakarmısınız acillll kızlar

devamkee

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2021
62
13
38
31
Kızlar bakarmısınız gebelik varmı yokmu ben anlamadım
En yukarfaki iki test aynı marka birini ilk idrarla yaptı dün sabah diğerinide akşam yapmıştım markası ikisinin aynıydı nimo diye erken gebelik testi en alttaki bugün başka markada alıyım diye yaptım precdigdor onuda az önce yaptım negatif adetime daha 4 gün var testlerin hangisi doğru ben arada kaldım

Eklentiler

• IMG_8562.webp
    IMG_8562.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 126
En yukarfaki iki test aynı marka birini ilk idrarla yaptı dün sabah diğerinide akşam yapmıştım markası ikisinin aynıydı nimo diye erken gebelik testi en alttaki bugün başka markada alıyım diye yaptım precdigdor onuda az önce yaptım negatif adetime daha 4 gün var testlerin hangisi doğru ben arada kaldım
En alttakini ne zaman yaptın canım

En alttakinde de çizgi var gibi

Benim yaptığım nimo diye bir marka burda da baktım hiç kötü yorum bulamadım hep artımed yaşancı diye okudum
Ben de nimoyu duymadım canım, birçok test kullandım diğerleri çok yanıltıcı ama prodoctor en iyisi elimde fazla bulunsun diye fazla fazla aldım 🤭

Benim de adetime 4 gün var hep negatif çıkıyor testlerim

Sizce pozitif olabilirmi bende hep yaptığım da hiç silik bile çizgi çıkmazdı çok kafam karıştı
En yukarfaki iki test aynı marka birini ilk idrarla yaptı dün sabah diğerinide akşam yapmıştım markası ikisinin aynıydı nimo diye erken gebelik testi en alttaki bugün başka markada alıyım diye yaptım precdigdor onuda az önce yaptım negatif adetime daha 4 gün var testlerin hangisi doğru ben arada kaldıkan

Sizce pozitif olabilirmi bende hep yaptığım da hiç silik bile çizgi çıkmazdı çok kafam karıştı
Yani hiç silip bile çıkmayınca negatif oluyor aslında ama adet sonrasını beklemek lazım mesela şu an karnımda ağrım var mesela adet olacak gibi

Yani hiç silip bile çıkmayınca negatif oluyor aslında ama adet sonrasını beklemek lazım mesela şu an karnımda ağrım var mesela adet olacak gibi
Yok benim ağrım felan olmadı sadece göğüslerimde çok hassasiyet var aşırı

Back
X