- 30 Ağustos 2022
- 769
- 581
- 23
İnşallahcanım besbelli hamilesin işte :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahcanım besbelli hamilesin işte :)
Merhaba canım inan bişey yapmadım ilk defa hamile olmak için uğraşmadım akışına bıraktım yoğun bir zamandı zaten benim için kafam hamilelik te değildi birde düzenli folik asit kullandım. Tanıdığım bir ebe bana o yüzden oldu bebeğin diyor kafanı çok takıyordun diyor etkisi varmı inan bilmiyorumbende pcosluyum ve yaklasık 1 bucuk senedır ıstıyoruz ama olmuyor önderdığınız bırsey varmı :)
bende takıyordum onceden cok fazla ama bu hgs sonrası bu ay boşlukda gıbıyım ve şuan 1 gun gecıktı adetım tuhafım yanı ama adet olucakmış gıbı sızlıyor kadnım kasıklarım korkuyorumMerhaba canım inan bişey yapmadım ilk defa hamile olmak için uğraşmadım akışına bıraktım yoğun bir zamandı zaten benim için kafam hamilelik te değildi birde düzenli folik asit kullandım. Tanıdığım bir ebe bana o yüzden oldu bebeğin diyor kafanı çok takıyordun diyor etkisi varmı inan bilmiyorum
Sizin adınıza çok sevindim İnşallah pozitif çıkacak kötü düşünüp kendinizi yıpratmayın, bu kadar bekleyişin üstüne inanamıyorsunuz belki siz de haklısınız ama şimdi sevinme vakti:)5 yıl boyunca gitmediğim doktor, kullanmadığım ilaç kalmadı maddi manevi o kadar yoruldum ki. 2 kez aşılama yaptırdık olmadı. Yüzlerce farklı kürler denedim, kim ne önerdiyse onu yaptım, düşünmeden dua etmeden geçen bir günüm bile olmadı... Daha neler neler fazlasıyla yıprandım inşallah hamileyimdir yoksa bu testlerin üstüne negatif çıkarsa kafayı yerim herhalde
İnşallah dediğiniz gibidir.Sizin adınıza çok sevindim İnşallah pozitif çıkacak kötü düşünüp kendinizi yıpratmayın, bu kadar bekleyişin üstüne inanamıyorsunuz belki siz de haklısınız ama şimdi sevinme vakti:)
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin
Hayırlı olsun önceliklebugün 6 haftalık olduk ama göğüslerim acımasa hamile olduğumu unutacağım inanın adet zamanımda sadece belim ağrıdı ve 2 sabah midem bi tuhaf oldu o kadarHiç bir belirtim yok ne mide bulantısı ne baş dönmesi baş ağrısı uyku halsizlik hiç birşey yok
Hayırlı olsunn l, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımaHayırlı olsun önceliklebugün 6 haftalık olduk ama göğüslerim acımasa hamile olduğumu unutacağım inanın adet zamanımda sadece belim ağrıdı ve 2 sabah midem bi tuhaf oldu o kadar
Biz inanıyoruz sen hamilesin Allah'ın izniyle acildende yaptırabilir bugün geceyw kadar orda saat sorunu yok5 yıl boyunca gitmediğim doktor, kullanmadığım ilaç kalmadı maddi manevi o kadar yoruldum ki. 2 kez aşılama yaptırdık olmadı. Yüzlerce farklı kürler denedim, kim ne önerdiyse onu yaptım, düşünmeden dua etmeden geçen bir günüm bile olmadı... Daha neler neler fazlasıyla yıprandım inşallah hamileyimdir yoksa bu testlerin üstüne negatif çıkarsa kafayı yerim herhalde
haber ver canım:)İnşallah haber
Tamamdırhaber ver canım:)
İnşallah öyledir. Eşimin şu anlık bilmesini istmedigim için rahat rahat gidemiyorum, çıkmazsa boşuna umitlendirmis olmiyimBiz inanıyoruz sen hamilesin Allah'ın izniyle acildende yaptırabilir bugün geceyw kadar orda saat sorunu yok
Amin Allah razı olsun. Darısı tüm isteyenlerin başına olsun İNŞALLAHHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)