- 30 Ağustos 2022
- 769
- 581
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki hiç inanasım gelmiyo, bu sabah yine yaptım yine aynı çıktı ama hâlâ sanki içimden bir ses inanma diyoCanım benim baya pozitif. Neden hamile olmadığını düşünüyorsun. Kaçıncı gün testi bu hemen sağlık ocağına kan testi ver. Baktır sonra ultrasonda keseyi gör. Rabb'im vermiş kuzucum . Darısı bizlere
Bence artık inanmalısınYarın ilk iş özel hastanede beta hcg yaptiricam
Eki Görüntüle 3207176
İnanmaya korkuyorumBence artık inanmalısın
Kaç gün geçti adetiniz? Çizgi oldukça belirgin. Bence sağlık ocağına gidin ve kam verinİnanmaya korkuyorum
Ya kanda çıkmazsa hevesim kursağımda kalacak
Bugün gidemem sağlık ocağı evime baya uzak ve sadece saat 11 e kadar kan alıyor yarın özelde yaptircamKaç gün geçti adetiniz? Çizgi oldukça belirgin. Bence sağlık ocağına gidin ve kam verin
Bugün gidemem sağlık ocağı evime baya uzak ve sadece saat 11 e kadar kan alıyor yarın özelde yaptircam
5 günKaç gün geçti regl gününüzden ?
Okula yazdırabilirsiniz basbaya geliyorum diyor nesine inanmadınızYarın ilk iş özel hastanede beta hcg yaptiricam
Eki Görüntüle 3207176
Hiç bir belirtim yok ne mide bulantısı ne baş dönmesi baş ağrısı uyku halsizlik hiç birşey yokbaya baya hamıleısn bence:)
Yaa çok teşekkür ederim çok umutlandım şu an ama hiç belirti yaşamıyorum en ufak bisey yokOkula yazdırabilirsiniz basbaya geliyorum diyor nesine inanmadınız
Bu belirtiler için çook erken. En erken 2 hafta sonra başlar. Ayrıca herkeste olacak diye bisey de yok.Hiç bir belirtim yok ne mide bulantısı ne baş dönmesi baş ağrısı uyku halsizlik hiç birşey yok
olabılır herkesde farklılık gösterır cunkuHiç bir belirtim yok ne mide bulantısı ne baş dönmesi baş ağrısı uyku halsizlik hiç birşey yok
Gerçekmi, şimdi iyice umutlandım inşallah boşa çıkmazBu belirtiler için çook erken. En erken 2 hafta sonra başlar. Ayrıca herkeste olacak diye bisey de yok.
Ben bu saydıklarınızdan sacece mide bulantısı yaşadım onu da 6 hafta bittikten sonra.
Başım dönüyor midem bulanıyor her hamilelikte
olmaz, filmlerde olur
Elbette. Betahcg salınımı arttıkça belirtiler bai göstermeye başlar. Bu da hafta ilerlemesi demek.Gerçekmi, şimdi iyice umutlandım inşallah boşa çıkmaz
Allah razı olsunElbette. Betahcg salınımı arttıkça belirtiler bai göstermeye başlar. Bu da hafta ilerlemesi demek.
Ben bundan daha da silik bir çizgi ile öğrenmiştim hamile olduğumu.
Hayırlı olsun bence baya baya hamilesiniz
Yaaa kıyamam Rabbim bugün nasip etti artık hayırlı olsun bak ne güzel de çift çizgi var bugün hemen kan ver muhtemelen kan sonucunda yüksek çıkarMerhabalar kızlar. 5 senedir evliyim hiç hamilelik geçirmedim dün akşam test yaptım pozitif çıktı ama benim içimde yanlış pozitif gibi bir his var, ne inana biliyorum nede sevine biliyorum lütfen yardım edin aydınlatın beni. Pcos' um bu aradaEki Görüntüle 3207152