- Konu Sahibi Yldzyldz11
-
Sen bir daha kan ver bence canımCanım testini yeniledin mi Ben de çocuk düşünüyorum bu ay Adet olmadım diye doktorumda sökücü vermişti adet sökücünü kullandım ama neredeyse 6 gün kadar hafif kanama olma oldu acik kirmizi ve acik kahve gibi hatta doktora gittim Böyle çok şiddetli kasık ağrısı yaşadığım için o zaman betama Baktığı zaman sıfırdı acaba gec dollenme yada uzerine gordum diye mi cikmadi diye istemsiz düşünüyorum şu an erken gebelik testi yaptım fotoğrafı ekleyeceğim Çok silik çıktı var mı yok mu hiç bilemiyorum kamerada Çok silik çok belli olmuyor Gözde daha net
O kadar çok sık verdim ki artık kan vermeye utanıyorum diyebilirim en son çarşamba verdimSen bir daha kan ver bence canım
Yani bu surecler böyle oluyor kuzum yorucu ve yıpratıcı ya kafadan atacaksın tamamen aaa adetim mi geçti falan olacaksin yada hastane yolu su yolu oluyor valla Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah canımO kadar çok sık verdim ki artık kan vermeye utanıyorum diyebilirim en son çarşamba verdim
Allah razı olsun Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın inşallah sizce şu an var gibi mi pekiYani bu surecler böyle oluyor kuzum yorucu ve yıpratıcı ya kafadan atacaksın tamamen aaa adetim mi geçti falan olacaksin yada hastane yolu su yolu oluyor valla Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah canım
Çizgiyi göremedim ama belki yenidir beta düşüktür siz çıplak gözle görüyorsunuz dur bilemiyorum canım birşey söylemek zoeAllah razı olsun Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın inşallah sizce şu an var gibi mi peki
Anlıyorum çok teşekkür ederimÇizgiyi göremedim ama belki yenidir beta düşüktür siz çıplak gözle görüyorsunuz dur bilemiyorum canım birşey söylemek zoe
Bugün 11 gün catlamanın üzerinden geçen
Testinizin markası ne acaba ben bu sabah tekrar test yaptım o da negatifCanım testini yeniledin mi Ben de çocuk düşünüyorum bu ay Adet olmadım diye doktorumda sökücü vermişti adet sökücünü kullandım ama neredeyse 6 gün kadar hafif kanama olma oldu acik kirmizi ve acik kahve gibi hatta doktora gittim Böyle çok şiddetli kasık ağrısı yaşadığım için o zaman betama Baktığı zaman sıfırdı acaba gec dollenme yada uzerine gordum diye mi cikmadi diye istemsiz düşünüyorum şu an erken gebelik testi yaptım fotoğrafı ekleyeceğim Çok silik çıktı var mı yok mu hiç bilemiyorum kamerada Çok silik çok belli olmuyor Gözde daha net
Çizgiyi gördüm bendeCanım testini yeniledin mi Ben de çocuk düşünüyorum bu ay Adet olmadım diye doktorumda sökücü vermişti adet sökücünü kullandım ama neredeyse 6 gün kadar hafif kanama olma oldu acik kirmizi ve acik kahve gibi hatta doktora gittim Böyle çok şiddetli kasık ağrısı yaşadığım için o zaman betama Baktığı zaman sıfırdı acaba gec dollenme yada uzerine gordum diye mi cikmadi diye istemsiz düşünüyorum şu an erken gebelik testi yaptım fotoğrafı ekleyeceğim Çok silik çıktı var mı yok mu hiç bilemiyorum kamerada Çok silik çok belli olmuyor Gözde daha net
Bu nivo gibi biriydi attim hatırlamıyorumTestinizin markası ne acaba ben bu sabah tekrar test yaptım o da negatif
Valla yarın yenileyecek bende siz hangi marka kullandinizÇizgiyi gördüm bende
Nimo mu ? Nimoysa sonuca güvenmeyin benim nimoydu iki tane yaptım ikisi de baya belli iki çizgiydi an itibariyle adet oldumBu nivo gibi biriydi attim hatırlamıyorum
2 tane Nimo yaptım silik çıktı 1 tane days comfort yaptım negatif çıktı ve days comfort doğru sonuç vermiş adet oldumValla yarın yenileyecek bende siz hangi marka kullandiniz
Bir daha ki aya artık deneyelim canım bende hayit suyu kullancam2 tane Nimo yaptım silik çıktı 1 tane days comfort yaptım negatif çıktı ve days comfort doğru sonuç vermiş adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?