• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar misinizzzzzzz hayalet cizgi

wolfgang

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
859
1.767
43
Merhabalar sabah test yaptim bi bakar misiniz rica etsem sigara iciyorum o yuzden cok gerildim, regl 5. Gun gecikmedeyim ?

Eklentiler

• IMG_0601.jpeg
    IMG_0601.jpeg
    89,9 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_0603.jpeg
    IMG_0603.jpeg
    57,6 KB · Görüntüleme: 131
Tebrik ederim gerilme kuzum ben pat diye birakmadim o hemen strese sokuyo ben gordum cizgi bence yarin sabah bir tane daha yap cikarsa eger kan verirsn

Var mi diyosunnn?? Ya su an bile sigara iciyom gerildimmm cunku bende var mi yok mu cozemedim ondan buraya yazdim .. artik oyle yaparimm
IMG_0605.jpeg

Cok tesekkur ederim yarinda yaparim artik
Öncelikle sakin olun. Ben de çizgi gördüm, umarım sağlıkla gelir. Hamile kalmadan önce cayır cayır sigara içiyordum. Günde 1 paket olmazdı ama. 4. aya kadar günde 5 taneye kadar sınırladım kendimi. Sonra pat diye bıraktım. Sıkmayın canınızı :)

Ne guzel yapabilmissiniz , benim su an sanirim bi idrar testi daha sonra bi kan vermem gerekiyor duruma gore 😂 pcos var hep kucuk gecikmeler oluyor boyle ilk kez oldu 5. Gun gecikmesindeyim.

Evettt cok sukur , sigarayi bu basligi actigim
Gun biraktim. 4+5 su an kese gorebildik cok sukur
Masallahh Allah korusun🙏 ben de haftaya test yapıcam regl gelmezse insalah şimdi azalttım ama çok zor. Hamile olduğumu bir öğrensem kesin bırakırım nasip olr bana da insallah

Back