Gebelik testime bakar mısınız

Adet geciktiyse sabah idrari olmasa da çıkar 10 gün adet gecikmesi normal kadınlarda zaman zaman olabilir ama çok düzenliyse adetin ve gecikme olduysa bi kaç gün geçtikten sonra kan testi en garantisi
Yaaa benim de 5 gündür gecikmem oluyor, ovulasyon günlerini değerlendirdik ama test yapıyorum negatif çıkıyor. Ki normalde hiç gecikmez
Ovulasyon testi kullanmış mıydın
Yok kullanmadım, zaten düzenli adet olduğum için 14. Gün oluyor çatlama. En son cuma günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı, bir de yarın deneyeceğim

En iyisi kan vermen ama olsaydı 5 gün gecikmeye idrarda çıkardı canım belki geç yumurtladıysan çıkmamış olabilir

En iyisi kan vermen ama olsaydı 5 gün gecikmeye idrarda çıkardı canım belki geç yumurtladıysan çıkmamış olabilir
Test yaptığımda 2 gün gecikme vardı, ama olsaydı o gecikmede bile çıkardı ya. Bu ay çok umudum vardı rahim filmi çekildim diye ama sanırım yine elendim

Test yaptığımda 2 gün gecikme vardı, ama olsaydı o gecikmede bile çıkardı ya. Bu ay çok umudum vardı rahim filmi çekildim diye ama sanırım yine elendim
İnşallah yeni döngüde olur regl de gelecekse fazla bekletmeden gelse daha iyi oluyor geciktikçe diğer döngüye geçilmiyor çünkü

Çok düzenli olan biriyim hiç adet düzensizliği yaşamadım her ay gününde olan biriyim

Yaaa benim de 5 gündür gecikmem oluyor, ovulasyon günlerini değerlendirdik ama test yapıyorum negatif çıkıyor. Ki normalde hiç gecikmez
Kan testi verin bu testlere para harcamayın boşuna netleşir en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…