Yerleşme de o tarihlerde oluyormuş bence sabah idrar testi yap tekrar1 Ocak sabah uyandığımda olmuştum 1 Şubat sabah olmam lazımdı 30da leke gelmeye başladı
Leke varken dijital test ve normal gebelik testi yaptım negatif çıktı leke gelmezden 1 gün önce yaptım normal erken gebelik testini silik cizgiydiLekelenme kırmızı şekilde olmadıysa yerleşme kanamasına benziyor anlattıkların. Regl tarihin ne zamandı
Bunda var gözüküyor canım kaçıncı dakikada çektin. Bide bu marka güvenilir diye biliyorumKan
Leke varken dijital test ve normal gebelik testi yaptım negatif çıktı leke gelmezden 1 gün önce yaptım normal erken gebelik testini silik cizgiydi
Kimyasal olsa kanaman fazla olurduBu leke görmezden önceki testim
1 dk da ciktiBunda var gözüküyor canım kaçıncı dakikada çektin. Bide bu marka güvenilir diye biliyorum
1 ped dolmadı 3 gündeKimyasal olsa kanaman fazla olurdu
Seni umutlandırmak istemem ama var bence sabah tekrar yap1 dk da cikti
Kırmızı şekilde kan hiç olmadı ama dimi1 ped dolmadı 3 günde
Negatif çıkarsa umutdum yok zaten adetse adet olayım bu 3.gun olacak lekelenme dün gece bitti anlamadım hayal kırıklığı hepSeni umutlandırmak istemem ama var bence sabah tekrar yap
Hiç olmadı açık kahve pembe ve siyaha çalan renk adet olsaydım parça hep gelirdiKırmızı şekilde kan hiç olmadı ama dimi
Emin olup adet söktürücü kullanırsın en azından rahatlarsınNegatif çıkarsa umutdum yok zaten adetse adet olayım bu 3.gun olacak lekelenme dün gece bitti anlamadım hayal kırıklığı hep
Ben hiç yaşamadım ama duyduklarım kadarıyla seninki yerleşme kanamasına çok benziyorHiç olmadı açık kahve pembe ve siyaha çalan renk adet olsaydım parça hep gelirdi
Yaaa benim de 5 gündür gecikmem oluyor, ovulasyon günlerini değerlendirdik ama test yapıyorum negatif çıkıyor. Ki normalde hiç gecikmezAdet geciktiyse sabah idrari olmasa da çıkar 10 gün adet gecikmesi normal kadınlarda zaman zaman olabilir ama çok düzenliyse adetin ve gecikme olduysa bi kaç gün geçtikten sonra kan testi en garantisi
Bı yerde okudum leke varken test yalancı negatif çıkabilir diyo yerleşme kanaması bittikten 5 gün sonra test yapın yaziyor ilk defa böyle bişey yasiyorumEmin olup adet söktürücü kullanırsın en azından rahatlarsın
Ovulasyon testi kullanmış mıydınYaaa benim de 5 gündür gecikmem oluyor, ovulasyon günlerini değerlendirdik ama test yapıyorum negatif çıkıyor. Ki normalde hiç gecikmez
Onu hiç duymamıştımBı yerde okudum leke varken test yalancı negatif çıkabilir diyo yerleşme kanaması bittikten 5 gün sonra test yapın yaziyor ilk defa böyle bişey yasiyorum
Adetin 10 günü çıkar kan vermediyseniz sağlık ocağında verinYaaa benim de 5 gündür gecikmem oluyor, ovulasyon günlerini değerlendirdik ama test yapıyorum negatif çıkıyor. Ki normalde hiç gecikmez
Google de gördüm bendeOnu hiç duymamıştım
Sabah test yapalım en iyisiGoogle de gördüm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?