Awox markası test oturur oturmaz çıktıHangi marka ve kaç dk sonra çıktı
Var gibi kan verin daha kesin sonuç alırsın adetine kaç gün vatAwox markası test oturur oturmaz çıktı
Takvime göre bugün ama belirtilerime bakarak yumurtlama hesaplarsam bata 4 gün varVar gibi kan verin daha kesin sonuç alırsın adetine kaç gün vat
Benimde 3 kala silik çizgi çıktı 9 test ama şuan lekelenme yaşıyorum 3 gündür dün akşam bitti lekelenme günü test yaptım negatif bekleyin yine deTakvime göre bugün ama belirtilerime bakarak yumurtlama hesaplarsam bata 4 gün var
Hangi testti silik çıkan. Acaba yerleşme olabilir miBenimde 3 kala silik çizgi çıktı 9 test ama şuan lekelenme yaşıyorum 3 gündür dün akşam bitti lekelenme günü test yaptım negatif bekleyin yine de
İnşallah vardır sabah idrarı değildi bi de ancak 3 saat tutmuşumdurBen hayalet çizgi görüyorum sanki var
Yurt dışında marka 5 farklı testHangi testti silik çıkan. Acaba yerleşme olabilir mi
Orda kandan bakmıyorlarmış bi de öyle duydumYurt dışında marka 5 farklı test
Adet geciktiyse sabah idrari olmasa da çıkar 10 gün adet gecikmesi normal kadınlarda zaman zaman olabilir ama çok düzenliyse adetin ve gecikme olduysa bi kaç gün geçtikten sonra kan testi en garantisiİnşallah vardır sabah idrarı değildi bi de ancak 3 saat tutmuşumdur
Takvime göre bugün ama yumurtlama belirtilerime göreyse 7 şubat regl tarihimAdet geciktiyse sabah idrari olmasa da çıkar 10 gün adet gecikmesi normal kadınlarda zaman zaman olabilir ama çok düzenliyse adetin ve gecikme olduysa bi kaç gün geçtikten sonra kan testi en garantisi
Ozaman biraz daha bekleyin bence acele etmeyin varsa da hissedersiniz bedeninizi tanıyosnuz sonuçtaTakvime göre bugün ama yumurtlama belirtilerime göreyse 7 şubat regl tarihim
Evet gidemiyorum da şuan peceteyle siliyorum geliyor yoksa yok ilk gün kahverengi 2.gun pembe leke 3.siyah leke geldi leke varken yaptım acaba ondan mı dedim ilk dk da çıktı testler kimyasal gebelik desem şimdiye kadar sökülmesi lazımdı adetimin anlam veremiyorumOrda kandan bakmıyorlarmış bi de öyle duydum
Var gibi hissediyorum inşallah hayal kırıklığı olmazOzaman biraz daha bekleyin bence acele etmeyin varsa da hissedersiniz bedeninizi tanıyosnuz sonuçta
Lekelenme kırmızı şekilde olmadıysa yerleşme kanamasına benziyor anlattıkların. Regl tarihin ne zamandıEvet gidemiyorum da şuan peceteyle siliyorum geliyor yoksa yok ilk gün kahverengi 2.gun pembe leke 3.siyah leke geldi leke varken yaptım acaba ondan mı dedim ilk dk da çıktı testler kimyasal gebelik desem şimdiye kadar sökülmesi lazımdı adetimin anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?