- 18 Eylül 2022
- 49
- 16
- 18
- 25
- Konu Sahibi darkmoonlight8118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test biraz sorunlu gibi duruyor ama ne kadar sürede ikinci çizgiyi gördünüz acabaMerhaba arkadaşlar. Bugün gebelik testi yaptım ama kontrol çizgisi biraz silik T çizgisi belirgin. Sizce bu test Geçersiz mi yoksa pozitif mi. Bilgisi olan yazabilir mi?
Ne kadar surede gördün ?Merhaba arkadaşlar. Bugün gebelik testi yaptım ama kontrol çizgisi biraz silik T çizgisi belirgin. Sizce bu test Geçersiz mi yoksa pozitif mi. Bilgisi olan yazabilir mi?
İşte bende tam emin olamadım. Hemen ikinci çizgi çıktı çok beklemedim yani. Ellerini yıkayana kadar bu şekilde olduTest biraz sorunlu gibi duruyor ama ne kadar sürede ikinci çizgiyi gördünüz acaba
Maksimum 2-3 dakikadır ya idrarı damlatıp ellerimi yıkadım. Dönüp bakınca böyleydiNe kadar surede gördün ?
Ya var gibi gözüküyor bir test daha yapmalısın ama tavsıyem hassas gebelik testlerinden deneMaksimum 2-3 dakikadır ya idrarı damlatıp ellerimi yıkadım. Dönüp bakınca böyleydi
Ay bence var heveslendirmek istemem ama hemen çıktıysa ilk 5dkda vardır inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder Allahİşte bende tam emin olamadım. Hemen ikinci çizgi çıktı çok beklemedim yani. Ellerini yıkayana kadar bu şekilde oldu
Amin çok teşekkür ederim ❤❤Ay bence var heveslendirmek istemem ama hemen çıktıysa ilk 5dkda vardır inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder Allah
Aldım şimdi sabah ilk idrarla yapıcam canım eczacıya sordum var diyor o da yanımda götürdüm testiAyy bi test daha yap varsa elinde sanki var gibi
Hadi hayırlısı olsun inşallahAldım şimdi sabah ilk idrarla yapıcam canım eczacıya sordum var diyor o da yanımda götürdüm testi