- 28 Ocak 2022
- 1.540
- 2.855
- Konu Sahibi glitterpowder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim, reglim geciktiği için daha belirgin olması gerekmez miydiTebrik ederim, bebişko var :)
Kaç gün gecikti, geç döllenme olabilirTeşekkür ederim, reglim geciktiği için daha belirgin olması gerekmez miydi
20. gün yumurtladım, 21 çatladı, bugün reglimin 36. günü, pek bi belirtim de yok, çarpıntı ve iştahsızlık sadece onlar da belirti mi değil mi onu bile bilemiyorumKaç gün gecikti, geç döllenme olabilir
Cok geçmemiş daha normal bence, kan verin 2 günde 1 artmasını takip edin20. gün yumurtladım, 21 çatladı, bugün reglimin 36. günü, pek bi belirtim de yok, çarpıntı ve iştahsızlık sadece onlar da belirti mi değil mi onu bile bilemiyorum
Teşekkür ederim, kan vereyim o zaman yarın, aç mı gitmeliyimCok geçmemiş daha normal bence, kan verin 2 günde 1 artmasını takip edin
Farketmez aç tok, kanlarınızı hep aynı hastaneden verinTeşekkür ederim, kan vereyim o zaman yarın, aç mı gitmeliyim
Bazen geç döllenme oluyor kaç gün geçikti adetiniz. Şuanda hamilesiniz gibi görünüyor. kesin sonuç için kan testi verin aklınız kalmasınTeşekkür ederim, reglim geciktiği için daha belirgin olması gerekmez miydi
Geç yumurtlama olunca geç döllenme mi olur, 20.gün yumurtladım ama bilemiyorum, teşekkür ederim yarın kan vereyimBazen geç döllenme oluyor kaç gün geçikti adetiniz. Şuanda hamilesiniz gibi görünüyor. kesin sonuç için kan testi verin aklınız kalmasın
Valla canım herşey olabiliyor bünyedrn bünyeye hetşey değişiyor içini ferah tut hamileain şuanki teste gmre. Sağlıkla Kucağına alGeç yumurtlama olunca geç döllenme mi olur, 20.gün yumurtladım ama bilemiyorum, teşekkür ederim yarın kan vereyim
Tamamdır çok teşekkür ederimFarketmez aç tok, kanlarınızı hep aynı hastaneden verin
Çok teşekkür ederim, ilk idrar değildi bu, yarın bir de öyle deniyip sonra kan vereyimValla canım herşey olabiliyor bünyedrn bünyeye hetşey değişiyor içini ferah tut hamileain şuanki teste gmre. Sağlıkla Kucağına al
Teşekkür ederim canım aminHamilesin gibi görünüyor canım sağlıkla geçir tüm süreci sağlıkla kucağına al inşallah
5 gün önce hafif pembemsi kahverengi akıntı geldi, regl oluyorum sandım devamı gelmedi, sanırım o yerleşmeydi, bilmiyorum kiYerleşme kanaması oldumu acaba cnm
2 gün gibiRabbim sağ saglim kucagna almayı nasip etsin canım
Nekdr surdu peki o leklnme