melekcocuk Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yanasefi #21 Gözünüz aydın <3
A Aras2018 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yanasefi #22 melekcocuk .!.: Gözünüz aydın <3 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Y Yanasefi Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yanasefi #23 Bugün tekrar test yaptım bu sefer erken gebelik testi değil normallerden yine silik çıktı bat salı Salı günü kan vericem bakalım ne olacak
Bugün tekrar test yaptım bu sefer erken gebelik testi değil normallerden yine silik çıktı bat salı Salı günü kan vericem bakalım ne olacak
Y Yanasefi Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yanasefi #24 Arkadaşlar bugün kan verdim beta HCG 84 çıktı
dahabellidegil 💜♍️❤️ 💙♒️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yanasefi #25 Yanasefi .!.: Arkadaşlar bugün kan verdim beta HCG 84 çıktı Genişletmek için tıkla... Gayet iyi maşallah tebrik ederim iki gün sonra yine kan verin artmışsa iyi haber
Yanasefi .!.: Arkadaşlar bugün kan verdim beta HCG 84 çıktı Genişletmek için tıkla... Gayet iyi maşallah tebrik ederim iki gün sonra yine kan verin artmışsa iyi haber
Tkr_3558 🧡 Kayıtlı Üye 9 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yanasefi #26 Regle 3 gün var,ilk idrarla yapmadım sizce var mı acaba Eklentiler IMG-20220609-WA0134.jpg 110,6 KB · Görüntüleme: 26
Y Yanasefi Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yanasefi #27 Benimde regle 6 gün kala yaptığım ilk test böyle çıkmıştı şimdi 6. Haftamdayım inşallah vardır canım adetin gecikince kan ver biraz sabret erken öğrenmekte çok stresli oluyor
Benimde regle 6 gün kala yaptığım ilk test böyle çıkmıştı şimdi 6. Haftamdayım inşallah vardır canım adetin gecikince kan ver biraz sabret erken öğrenmekte çok stresli oluyor