Sonuç çıktı değeri çok düşük dahaa 19,80Kızlar merhaba reglim bir gün geçti kaset test yaptım eşim dayanamayıp kan verelim dedi kan verdik sonuç bekliyoruz da sizce gebelik var mı?
Sonuç çıktıı 19,80Merhaba ben gölge gibi gördüm bende böyle öğrendim gebeligimiumarım vardır
Merhabaaa kan çıktı 19,80Hayali bir çizgi görür gibi oldum Hakkınızda hayırlısı
Teşekkür ederim canım inşallah değer güzelce yükselir ağustosta kimyasal gebelik yaşadımHayırlı olsun canım benim tebrikler
İnşallah canım sağlıklı gebelik olurTeşekkür ederim canım inşallah değer güzelce yükselir ağustosta kimyasal gebelik yaşadım
Acile gidip mi test yaptırıyorsunuz? Yoksa normal Ladin doğumdan mı randevu alıyorsunuzKızlar merhaba reglim bir gün geçti kaset test yaptım eşim dayanamayıp kan verelim dedi kan verdik sonuç bekliyoruz da sizce gebelik var mı?
Acile gidip kan veriyorum ben genelde gebeliğim kesinleştiğinde ise kadın doğum doktoruma gidiyorum devamlıAcile gidip mi test yaptırıyorsunuz? Yoksa normal Ladin doğumdan mı randevu alıyorsunuz
Onlar işe yaramıyor gerçekten ben denedim köpürmedi ama hamileymişim asılsız yaniArkadaşlar doğal yolla gebeliğini öğrenen var mı çamaşır suyuyla karbonatla vs vs
Ben göremedim canım inşallah vardırEki Görüntüle 2944367 gebelik var mı kızlar
Sağol canımBen göremedim canım inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?