Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun ben burdayım diyor darısı bize inşallah
Öncesinde yoktu sonradan geldi ama fark eder mi. Daha önceden yaptıklarımda böyle bir şey olmadı sonradan bile.Hayırlı olsun ben burdayım diyor darısı bize inşallah
İnşallah olur kardeşim gebe kalırsam hepiniz için dua edicemHayırlı olsun ben burdayım diyor darısı bize inşallah
Yok estağfurullahÇok özür dilerim yazdığınızı okumadan görüp yazdim. Kuruma çizgisi olabilir sabah tekrar edersiniz afedersiniz
kuruma cizgisi olabilirmiTesti bugün yaptım bakabilir misiniz? Başta yoktu sonradan çıktı ama diğer yaptığım testlerde böyle bir şey olmamıştı. Bilmiyorum ama çok heyecan yaptım.
Evet üç gün geçtikuruma cizgisi olabilirmisonradan cizgi ciktiginda dikkate almayin yazar benim daha once yaptigim tum testlerimde kuruma cizgisi cikti hep maleseef tam zamninda regl olurdum sizin gununuz gectimi
Daha öncesinde böyle çıkmıyordu hiçkuruma cizgisi olabilirmisonradan cizgi ciktiginda dikkate almayin yazar benim daha once yaptigim tum testlerimde kuruma cizgisi cikti hep maleseef tam zamninda regl olurdum sizin gununuz gectimi
Hiç bilmiyorum inanın ki olmadı diye köşeye koydum şimdi fark ettimKaç dk sonra çıktı
Evde başka test varsa tekrar deneyin derim veya yarın alıp deneyinHiç bilmiyorum inanın ki olmadı diye köşeye koydum şimdi fark ettim
Olmadı bir kaç gün sonra kan vereyimYarin sabah bi test daha yap ilk bes dakikayi baz almalisin yada kan ver bence en garantisi
Evde var bir kaç gün sonra tekrar deneyeyim çünkü çıkmazsa çok üzülürümEvde başka test varsa tekrar deneyin derim veya yarın alıp deneyin
İnşallah kuzucugum inşallahBelki sen farketmeden ilk 10 dk icinde çıkmıştırsabah bidaha dene bence
Simdi dene kız merak ettim simdiEvde var bir kaç gün sonra tekrar deneyeyim çünkü çıkmazsa çok üzülürüm
Valla ben de çok merak ediyorum ama bir tarafım da bekle üzülme diyor. Kasıklarım batıyor adet olacakmışım gibi bir de afedersiniz sarıya yakın yapışkan akıntım var bilmiyorum ya çok karışığımSimdi dene kız merak ettim simdi