• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yenidelhi

Zamanla değil duayla gelir beklenen😍
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.464
5.939
108
IMG_20200808_213105.webp

Testi bugün yaptım bakabilir misiniz? Başta yoktu sonradan çıktı ama diğer yaptığım testlerde böyle bir şey olmamıştı. Bilmiyorum ama çok heyecan yaptım.

Testi bugün yaptım bakabilir misiniz? Başta yoktu sonradan çıktı ama diğer yaptığım testlerde böyle bir şey olmamıştı. Bilmiyorum ama çok heyecan yaptım.
kuruma cizgisi olabilirmi🤔sonradan cizgi ciktiginda dikkate almayin yazar benim daha once yaptigim tum testlerimde kuruma cizgisi cikti hep maleseef tam zamninda regl olurdum sizin gununuz gectimi

kuruma cizgisi olabilirmi🤔sonradan cizgi ciktiginda dikkate almayin yazar benim daha once yaptigim tum testlerimde kuruma cizgisi cikti hep maleseef tam zamninda regl olurdum sizin gununuz gectimi
Evet üç gün geçti

Daha öncesinde böyle çıkmıyordu hiç

Simdi dene kız merak ettim simdi
Valla ben de çok merak ediyorum ama bir tarafım da bekle üzülme diyor. Kasıklarım batıyor adet olacakmışım gibi bir de afedersiniz sarıya yakın yapışkan akıntım var bilmiyorum ya çok karışığım😔

Back